2777
2789
عنوان

این سرویس طلا رو عوض کنم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 46 پست
مال من ۱۶ گرمه اونی که میخوام ۱۲ گرمه

اگه سرویس ات خوبه خوشگله که نفروش کلی ضرر میکنی سرویس جدیدم بخری ۱ روز بگذره میشه مستعمل 

۴ گرم گرمی ۲ ت میشه ۸ تومن اختلاف قیمت

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️                     💕صلوات برای امام زمانم💕 🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین🌿               همسرخواهر مینا ماشین سنگین داشت 😁هرجورمیتونی‌بمون‌یارقدیمی💫 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون میشم توروخدا برام بخون خیلی دلم بچه میخواد😭 امبدوارم هرچی از خدا میخوای بهت بده 

چشم حتما اگه قابل باشم.یادم نمیره

میگن دعا کردن در حق دیگران زودتر استجابت میشه

شمام برا سلامتی بچه هام دعاکن برا عاقبت به خیری شون

نهههه

دومیه مال زنهای سن بالاس.زندایی من ۶۰ سالشه از اینا داشت.

واسه خودت نازتره جوونی تره حالا بازم خودت میدونی.ضمنا طرحهای خیلی خوشگلتر و باکلاس تریم هستااا.خوب بگرد

پایینی الان تو مده ، بنظرم سرویس خودت برای خانم میانسال مناسبه 

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁

ببین اون نیم ست که میخوای باهاش عوض کنی الان مده و تو بورسه ولی من اصلا اونا رو نمی‌پسندم ولی بازم سلیقه خودته ... بنظرم اگه بتونی بدون عوض کردن بخریش بهتر باشه

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

توی همین تعویض کردن ۴ گرم  از طلات بین میره واسه سود و  اجرت که میره جیب طلا فروش 

من باشم هیچ وقت این کار رو نمیکنم راحت ۱۰ میلیون ضرر میکنی  وقتی طلای خودتون سالم و قشنگه چه کاریه 

اگه دومی رو دوست دارین خرد خرد بخر یه بار گوشواره یه بار پلاک 

هم پس انداز میشه هم طلاتون سر جاش میمونه

اولی خیلییی قشنگتره..دومی یاد روم و جنگ های اسپارتاکوس ها افتادم

ی جوری یادشون افتادی حس کردم توی جنگاشون بودی و کلی شمشیر زدی 🤣🤣🤣

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

اگه قابل بدونی  برات نماز حاجت میخونم ان شاالله خدا دامنتو سبز کنه مهربون

میشه اگر وقت داشتی برا منم بخونی که مشکل ازدواجم حل بشه😔

حسبیَ الله، لٰا الٰه إلا هُوْ، عَلیه توکلتُ و هوَ ربُّ الْعرشِ الْعَظیم.