2777
2789
سلام بچه ها
پسر من 5.5 سالشه امسال می ره کلاس اول ولی هنوز دوست داره که پیش ما بخوابه یا اینکه اگه توی اتاق خودش باشه حتما یکی از ما باید توی تختش بخوابیم اینقدر می ترسه که شبها خودش لامپ اتاقش رو روشن نمی کنه حاضر نیست تا اتاقش تاریکه پاشو توی اتاق بذاره . شما راهکاری ندارید؟
از هفته ای یه شب شروع کن براش جایزه بزار هر شبی که جدا می خوابه یه امتیاز.امتیازا به یه مقداری رسید براش اسباب بازی دلخواهشو بخر...یه چراغ خوابم فعلا تو اتاقش روشن بزار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانم ها من تازه وارد هستم
دختر من هم اسفند 85 هست و امسال میره مدرسه
من در گوگل به یک وب سایت برخوردم که یک سری کتاب برای بچه های پیش دبستانی و دبستانی داشت
و مجموعه پیش دبستانی رو از این دوستان خریداری کردم (چند روزی هست که با این مجموعه سلام پیش دبستانی های با دخترم کار می کنم ) مجموعه خوبی هست
توی همین سایت هم اگهی تبلیغاتی این دوستان رو دیدم هم توی بعضی کلوب ها دربارش نوشته بودم خوندم
وقتی با این دوستان صحبت کردم این وب سایت رو به من معرفی کردند

امیدورام که من رو در جمع خودتون بپذیرید
ممنون