2777
2789
عنوان

بیمه عمر کودکان پاسارگاد

338 بازدید | 5 پست

کارت شناسایی اعضای خانواده

فرم پرسشنامه در این فرم اطلاعت مورد نیاز برای دریافت بیمه مشخص شده اند، حتماً  به دقت فرم را پر کنید تا در روند دریافت بیمه دچار مشکل نشوید.

فیش اولین حق بیمه پرداخت شده ، فیش را همراه با فرم و مدارک در اختیار شرکت بیمه گر قرار دهید، اگر قصد سپرده گذاری نیز  دارید باید پیش از پرداخت این موارد را با مشاور بیمه ای خود مطرح کنید و شرایط و میزان سپرده گذاری را مشخص کنید.

مدارک مورد نیاز بیمه عمر کودک با توجه به سن کودک متفاوت است، قبل از مراجعه به دفتر بیمه حتماً مدارک مورد نیاز را با نماینده بیمه خود چک کنید. در برخی از شرکت های بیمه گر یک جلسه مشاور حرفه ای برای بررسی دقیق انجام می شود.

متأسفانه هنوز هم در جامعه افراد در ارتباط با بیمه عمر تنها پوشش فوت و حوادث را مطرح می کنند، اما این باور اشتباه است پوشش بیمه عمر مزیت های زیادی برای فرزندان دارد که جدا از بیماری و فوت هستند. هدف از بیمه عمر کودکان پوشش نیاز های مادی فرزندان برای آینده و دوران جوانی است، بیمه عمر کودکان معمولاً خدمات بیمه ای نیز با توجه به نوع پوشش ارائه می کند اما هدف کلی سرمایه گذاری و تأمین آتیه است. مدت زمان قرارداد بیمه عمر کودکان نیز معمولا  15 سال یا بیشتر است. بیمه عمر به طور کلی قراردادی طولانی مدت است، دلیل طولانی بودن بیمه عمر نیز این است که بیمه گذار به بیشترین میزان سود برسد.

جهت مشاوره رایگان می توانید با شماره ی زیر تماس حاصل نمایید 

09104443368 فرزانه کریمی 

میگم دختر من بیمس یه سوال دارم

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

الان سه ساله دارم براش واریز میکنم

این اخرش چی میشه؟😁

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تعیین کردید به شکل بازنشستگی باشه یا به صورت یکجا ؟

نمیدونم شوهرم بیمش کرده

فرقش چیه؟

تو دفترچه ای که داریم زده؟