2777
2789
عنوان

کسی بوده که بچش تو کلاس اول مشکل نوشتن داشته باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 168868 بازدید | 740 پست
سلام به همه دوستای گلم.....

شیده جان مشکلات پابرجاس که هیچی هر چی آموزش بیشتر میشه انگار مشکلات هم مدل به مدل میشن!؟!؟!؟

من 1 شیء رو جلو پسرم گذاشتم گفتم بازیه که نباید تکون بخوری و حرف بزنی ببینیم کی بیشتر میتونه بهش نگاه کنه بدون حرکت ( برای تمرکز) 1 دقیقه بدون پلک زدن نگاش کرد بعد یکدفعه برش داشت... خوب زمانشو بیشتر کنم؟؟؟ خودمم نمیتونم اینکارو بکنم!!!!!!!!!!!!
تمرکزش بنظرم مشکلی نداره تو رفتاراش دیدم اگه بخواد تمرکز میکنه ولی همش باید بهش انگیزه بدم!!
4 شنبه شعر بهشون میدن یاد بگیرن برای شنبه.... همش میگه دلم نمیخواد یاد بگیرم و نخون وقتی بهش میگم اشکالی نداره اگه جایزه بهت ندادن ناراحت نشی اونوقت میگه خوب بابا بخون بعد اینقدر خودش تکرار میکنه و تمرکز میکنه و فکر میکنه تا یاد بگیره... نوشتنش هم که همش قرینه مینویسه یا هر جور دستش راحتتر میچرخه همون طرفی میچرخونه!!!!:((((
خوب الان پیش میره تا سال دیگه کلاس اول من یکسال فرصت دارم باهاش کار کنم ولی الان ب رو یاد گرفته هنوز هیچی نشده با پ ت ث قاطی میکنه همش میگم ب 1 نقطه پایین داره واییییییییییییییییی از بعدیااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟!!!!

چرا گیج میزنه؟؟؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان ..خوبید؟ منو یادتونه هفته پیش درباره مشکل دخترم صحبت کرده بودم؟اومدم نتیجه رو بگم.. .....

رفتیم کلینیک روزبه پیش خانوم سپاسی...وحاصل مشاوره این بود که گفتند عدم یکپارچگی حسی داره وحس لامسه وبویاییش نسبت به حواس دیگرش بیشتره که باید ازطریق بازی درمانی وکاردرمانی این تعادل درحواسش رو برقرارکنیم...گفت جلسات کاردرمانی حدود6 تا8 ماه ممکنه طول بکشه که هفته ای یکجلسه است...هزینه هرجلسه هم 40 تومنه....درضمن تست هوش هم گرفتند که خوشبختانه گفتند ازهوش بالایی برخوردارهست وفقط مشکل اضطراب ووابستگی و عدم یکپارچگی حسی داره.....
کسی تجربه ای ازاین دوره های کاردرمانی وبازی درمانی داشته...حساب کردم اگرشش ماه بخوام ببرمش حدودیک میلیون هزینه اش میشه که خیلییییییییی زیاده ...ولی اگربدونم نتیجه اش خوبه که مجبورم یه کاریش کنم دیگه...

سلام به همه دوستای گلم....

قطره جان میتونی 1 دوره کوچلوتو ببری اونجا با نحوه کارشون آشنا بشی بازیها رو خودت تو خونه باهاش انجام بدی.

کوچلوت هم که دختره میتونی باهم برین استخر براش مربی خصوصی بگیر شنا رو یادش بده... بخدا از وقتی من پسرمو کلاس شنا فرستادم اینقدر رفتارش و جرکتهاش عوض شده که خدا میدونه بخصوص برای هماهنگی دست و پا که فوق العاده عالیه....

البته من هزینه 1 دوره 320 تومان رو خبر دارم این نرخ مرداد ماه هست. الانم تو این گرونی و اوضاع ولوشو خوب این مراکز هم هرچقدر تیغشون ببره گوش میبرن دیگه...

ولییییییییییییییییییییییییییییی بازیهاشو میتونی یاد بگیری و بپرسی. همین کتابهای گاچ مخصوص پیش دبستانی هم خیلی عالیه.
بازیهای هدفمند هم باید باهاش داشته باشی مثلا توپ بندازی براش بگیره بعد بندازه بعد اینکارو با 1 دست انجام بده.
یه بازی بود من با پسرم میکردم 1 بولینگشو برمیداشت من 1 توپ کوچیک براش مینداختم اون با بولینگش مثل بیسبال باید به توپ ضربه میزد یا پینگ پونگ براش بگیر بهش بگو ضربه بزنه بدون اینکه توپ بیفته البته اولش ممکنه 1 یا 2 تا ضربه بیشتر نزنه چون توپ پرت میکنه من مرتب به پسرم میگفتم باید دستتو کنترل کنی.
بخصوص الان که پیش میره اولا مثلا 1 رو که میکشید دستشو تا چند خط پایین ول میکرد بعد بهش گفتم تو رئیس دستت هستی و دستت باید باید به حرفت گوش کنه حق نداره هر کاری دلش میخواد بکنه بهش بگو از این خط تا این خط بعد مجبورش کن به حرفت گوش کنه و ......

سلام به همه....

خوبین؟؟ کسی با بچه اش مشکلی نداره؟؟ خدارو شکر....

من با نگارش پسرم هنوز دچار مشکل نشدم شکر خدا... خدا کنه هیچوقت هم دچار مشکل نشه پسر کوچولوم....

ولییییییییییییییییییییییییی همش آ ب اَ اِ رو باهم قاطی میکنه چرا؟؟ البته پیش میره ولی خوب یادشون دادن...
سلام
شنیا جون این قاطی کردنها کاملا طبیعیه منم که پارسال پسرم همش اینارو قاطی میکرد کلی حرص میخوردم بعد رفتم مدرسه از بقیه مامانا پرسیدم دیدم اکثرا همینطورن
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام

کسی درباره کم دقتی چیزی میدونه؟؟؟

رفتم تو نت سرچ کردم نگران شدم:( همش کم دقتی با پیشفعالی میاد چرا؟؟؟

پسر من پیشفعالی نداره ولی خیلی کم دقته:(
اعصابم خورد میشه دعواش میکنم دستشویش میگیره!:((((((((((((((((((

پروین جون من از مامانای دیگه سوال کردم همه از بچهاشون راضی بودن گفتن خیلی خوبه راحت یاد گرفتن مشکلی ندارن!!!! پس من چرا اینهمه مشکل دارم؟؟؟
شنیا جان نگران نباش هنوز برای یادگرفتن حروف خیلی زوده آموزش پرورش شهر ما که تاکید موکد کرده اصلا تو پیش دبستانی حروف رو کار نکنن.....بعضی از مامانا عادت دارن هر چقدر بچه شون مشگل داشته باشه میگن خوبه و همه چیز عالیه
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلامممممممم

شنیا جون نگران نباش عزیزم..باور کن بچه ها زمان میبره ولی بالاخره یاد میگیرند...با پزوین جون هم موافقم که بعضی از مامانا عادت دارن هر چقدر بچه شون مشگل داشته باشه میگن خوبه و همه چیز عالیه

پروین جون پسر شما در چه حاله؟؟
به نظرم درساشون امسال خیلی سنگین تر شده....من با حسام سر ریاضی مشکل دارم....پارسال خیلی عالی بود امسال نه....خسته شدم بس که دارم باهاش کار میکنم....یکمی هم تو املا......ض ذ ز ظ رو اکثرا جا به جا مینویسه
خلاصه با یک دختر 10 ماهه فوق العاده شیطون خیلی سختههههههه تازه پسرم امسال شیطون تر هم شدهههههه

شنیا از بی دقتی گفتی داغمو تازه کردی !!! معلم حسام اعتقاد داره حسام فقط بی دقته و هیچ مشکلی نداره....
نمیدونم چطور میتونم تمرکزشو تقویت کنم.....
سلام

تینا جان خوبی خانم ؟
مبین اصلا مشکل عدم تمرکز نداره ... ولی نمیدون چرا بعضی مواقع گیج میزنه... البته دیروز 1 چیزی ازش دیدم!
گفتم 3تا پروانه بکش 2تا کشید منو نگاه کرد گفتم: چندتا باید بکشی...؟ تا اومد بگه 3 حرفشو خورد گفت 2تا گفتی!!!!!

مثل اینکه بعضی کارارو آگاهانه انجام میده... انگار مخصوصا برای از شونه خالی کردن خودشو به یه راه دیگه میزنه!!!!

خیلیییییییییییییییییییییییییی بده.... معلمش فکر میکنه نمیدونه خوب بدتر میشههههههههههههههههه....

انگار خودشو مقید نمیدونه... انگار لزومی برای انجام کاری که دلش نخواد نمیبینه!
سلام تینا جون حالت خوبه؟بچه ها خوبن
والله من تابستون با پسرم کار کردم مشگل خاصی از نظر درسی نداره البته بی دقتی داره ولی خوب فکر میکنم همه بچه ها یه کم بی دقتی رو دارن....مشگل من بیشتر به خاطر رفتارهاشه که تو کلاس گوش نمیده و مجبورم این ریتالین لعنتی رو بهش بدم
سلام سلام....

پروین جان شرمنده خانم من گیج شدم بخدا!!!

شما به پسرت ریتالین میدی برای کم دقتیش؟ اونوقت علانم پیشفعالی هم داره یا نه؟؟؟

امروز باز با معلم پسرم صحبت کردم میگه بی دقته:(

میگفت رنگارم نمیشناخت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! شاخ ذرآوردم گفتم میشناخت قبل مهد کودک رفتن میشناخت حتی اشکال مثل مثلث و مربع و ... اصلا حرف منو باور نکرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

حتی میگفت سوال کردم ماهی کجا زندگی میکنه حواب نداد وقتی همه جواب دادن ازش پرسیدم با خنده گفت تو آب!!!
ای بابا من گیج شدم بخدا تعریف نمیکنم ازش اصلا چیز تعریفی هم نیست همه اینا رو میدونه من بخدا اصلا باهاش مشکل ندارم باهاش کتابهای گاج رو تو خونه کار میکنم خیلی راحت بدون مشکل فقط آ ب رو بلده نمیتونه بنویسه آب به معلمش گفتم گفت اصلا باهاش کار نکنم چون پیش میره صدا کشی و ترکیب کلمات مال کلاس اوله نه پیش اینچیزارو بهشون یاد نمیدیم...
یعنی ممکنه چون این چیزارو میدونه تو کلاس بی توجهی بکنه؟؟؟

امروز که معلمش گفت بزارین من ازش یه تست بگیرم:((((((((((((((((
یعنی تا این حد دیدش منفیه!!!!!!!!!!!!!

خیلی گیج شدم بخدا
سلام بهمگی.....

مامانای تجربه دار 1 سوالی برام پیش اومده...

ممکنه معلم پسرم از پسرم زیاد خوشش نیاد و اینجوری دربارش بگه؟؟؟

آخه مبین چند روز پیش بهم گفت خانم نمیازاره من شعرمو بخونم بهم ستاره بده... ( قبلا دیده بودم ستارههای پسرم از همه کمتره) خیلی هم تعجب کردم بعد هم پسرم اینجوری گفت...

دیروز هم براش کفش بند دار خریدم بهش گفتم احیانا باز شد از خانم معلم یا کمک مربی کمک بگیره چون هنوز بلد نیست بند کفش ببنده آخه این اولین کفش بندارشه... رفتم مدرسه بهم گفت مامان بند کفشم باز شده هر چی به هر کدومشون گفتم محل نزاشتن و کمکم نکردن!!!!!!!!!!!!!!!! ( خوب بند کفش بگیره زیر پاش میخوره زمین اینو که همه میدونن)
تو مدرسه داشتم بند کفش پسرمو میبستم گفت کمک مربی گوششو پیچوندهههههههههههههههههههههه!!!!!!
دیگه کفرم دراومد!!!!!!!!!!!!!!!
رفتم سوال کردم مشکل چی بوده که اینجوری تنبیه شده گفت نه من به سرش دست کشیدم!!!! بعد تو صورت پسر من نگاه کرد گفت مبین من گوشتو رو پیچوندم؟؟؟ چرا آخه دروغ میگی!!!!!!!!!!!!!
پسرمم زد زیر گریه گفت بله اینجوری گوشمو کشیدی منم دردم اومد!!!!!!!!!!!

تورو خدا اگه تجربه ای دارین بمن بگین... با مشاور صحبت کنم فایده داره بیطرف هست؟؟ به ناظم یا مدیر بگم حمایت میکنن؟؟؟
سلام شنیا جون وا... شنیای عزیز پسر من تو پیش دبستانی حتی رنگ قهوه ای سوخته ...پسته ای...آبی نفتی رو هم بلد بود ولی من وقتی به خاطر شیطنت بیش از حدش بردمش دکتر و دکتر رنگها رو ازش پرسید بلد نبود داشتم سکته میکردم تو سه سالگی دعای امام زمان رو کامل میخونددکتر هم گفت ما از بچه 6 ساله انتظار داریم رنگها رو بلد باشه خلاصه اونقدر حرص خوردم که فکر میکردم از نظر هوشی مشگل داره و امکان نداره حروف رو یاد بگیره اما کلاس اول رو به خوبی و عالی طی کرد حتی تو کلاس اولیها مشهور شده بود که ریاضیش از همه بهتره آخه ریاضی پارسال عوض شد و خیلی سخت شد وقتی از نظر هوشش خیالم راحت شد امسال بهش ریتالین ندادم بیشتر از بی دقتی شیطنتهاش و سرکلاس گوش ندادنهاش داد معلمش رو در آورد و من مجبور شدم به خاطر اینکه معلم دعواش نکنه و شخصیتش آسیب نبینه بهش ریتالین بدم وقتی این دارو رو میخوره خیلی آروم میشه و به درس گوش میده
2810