2777
2789
عنوان

کسی بوده که بچش تو کلاس اول مشکل نوشتن داشته باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 168870 بازدید | 740 پست
شیده جون ممنون گلم وقت گذاشتی.... سایتی که معرفی کردی رو دیدم آدرسش دولت هم هست که برام راحتتره..
سارا عقیلی هم تو این مرکز هست؟؟؟

من نمیخوام رو بچم عیب بزارم میخوام ببرمش تست کلی بشه اونا بهم بگن مشکلی هست یا نه.... من بدلیل مشکل خیلی دبدی که برای خانوادم پیش اومد 4ماهی هست فوق العاده عصبی شدم و خوب چون همش تو خونه با پسرم هستم همش سرش داد میزنم و .... رفتارهای خیلی بدی باهاش داشتم الان سعی کردم خودمو آروم کنم ولی هنوز ادامه داره:( جدیدا اونم پرخاشگر شده:((

از طرف دیگه اگه من بهشون بگم پسرم این مشکل رو داره یا تایید میکنن یا تکذیب ممکنه به رفتارهای دیگش توجه کنن.

امروز با مربی شناش صحبت کردم گفتم هماهنگی بین دست و پا داره گفت ما مرحله به مرحله انجام میدیم .... خوب پس من آموزش درستی نداشتم چون همهرو یکجا داشتم یادش میدادم...

اینجوری که از نوشتهات معلومه پس مشکل خیلی جدی برای بچها نیست وخیلی هم خوبه بازیهای زمان خودمونو براشون داشته باشیم؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

1 سوال برام پیش اومده
این مشکلات رو درک مفاهیم ریاضی بچه ها هم تاثیرگذاره یا نه!؟!؟!؟ فقط مشکل نوشتاری ایجاد میکنه یا ممکنه باعث عدم درک اعدادی هم بشه؟؟؟
جونم برات بگه نه...
پسر من تو ریاضی مخه :)
یعنی 4 سالش که بود تا از 1000 برعکس تا صفر نمیشمرد خوابش نمیبرد...معلمش هم از ریاضیش امسال خیلی تعریف میکرد...الان جمعهای 2 رقمی 2 رقمی رو ذهنی انجام میده ..
شطرنجش هم خیلی خوبه...
کمبود بعضی مهارتها با ضریب هوشی ارتباط نداره....روانشناسه همش تاکید میکرد این مشکلات به خاطر کمبود بازیه
پسرمو بردم ارزیابی.............

گفت مشکل حسی داره! و بعضی حواسش نسبت به بعضی دیگه کمتر پرورش یافته....

درکل میگفت مشکل شدید و خاصی نداره خدارو شکر ولی ممکنه این مسائل کوچیک هم بعدا تو مدرسه مشکل ایجاد کنه

اکثر بچهاییکه اونجا بودن مشکل عدم تمرکز داشتن البته نه پیش فعالی....

بهم توصیه کرد بازی کنم با پسرم ولی بازی هدفمند فکر کنم اینم از مشکلات تک فرزندیه چون زمان ما مامان باباها اصلا با بچه ها بازی نمیکردن کاری نداشتن اصلا" ولی من کلی همبازی داشتیم سوای خواهر و برادر کلی بچه فامیل داشتیم و کلی هم رفت و آمد . شمارو نمیدونم ولی بچه من هم تک فرزنده هم تک نوه تو خانواده شوشو هم نوه کوچیکه دختر 12 ساله هست که اصلا همبازی پسر 5/5 نمیشه!

سلام دوستان.من یه پسر 2 سال و ده ماهه دارم که چهار دستو پا نرفت.یه مقدار مشکله اختلال یگپارچگی حسی داره.برا همین با سرسره و چرخ و فلک مشکل داره.یک ماهه خیلی باهاش کار میکنم.مخصوصا رویه حرکات ظریفه ماهیچه ای.چیزی که خیلی به این بچه ها کمک میکنه شنا هست.می تونین حوضه پلاستیکی بگیرین و با بازی وادارش کنین که تو اب چهار دست و پا بره یا راه بره تو اب.خیلی کمک می کنه.بازیهایه هدفدار با توپ مثله پرت کردنه توپ تو حلقه.پا خالی تو چمن راه رفتن.استخره توپ هم براشون خوبه.
هیچ وقت امید را از کسی نگیریم. شاید اون تنها چیزی هست که داشته باشه.
سلام دوستان.من یه پسر 2 سال و ده ماهه دارم که چهار دستو پا نرفت.یه مقدار مشکله اختلال یگپارچگی حسی داره.برا همین با سرسره و چرخ و فلک مشکل داره.یک ماهه خیلی باهاش کار میکنم.مخصوصا رویه حرکات ظریفه ماهیچه ای.چیزی که خیلی به این بچه ها کمک میکنه شنا هست.می تونین حوضه پلاستیکی بگیرین و با بازی وادارش کنین که تو اب چهار دست و پا بره یا راه بره تو اب.خیلی کمک می کنه.بازیهایه هدفدار با توپ مثله پرت کردنه توپ تو حلقه.پا خالی تو چمن راه رفتن.استخره توپ هم براشون خوبه.
هیچ وقت امید را از کسی نگیریم. شاید اون تنها چیزی هست که داشته باشه.
خوب این شنا خیلی خوبه.... من ترجیح میدم کلاس بره تا رو روان من!

نمیدونم چرا میخوام باهاش کار کنم اعصابم خورد میشه:((((((((((((

دیروز خانمه گفت مشکل مهارت فضایی داره برای همین من 1 کاغذ رو به 2 بخش تقسیم کردم یکی برای من یکی برای اون بعد نقطه روش گذاشتم بعد نقطه 1 رو به 2 (شماره فرضی برای رسوندن مطلبم اینجوری میگم) وصل کردم اونم باید دقیقا همونکارو بکنه و انجام داد ولییییییییی وقتی از وسط بهم وصل کردم جهت رو خوب پیدا نکرد براش توضیح دادم.

حالا باز تکرار میکنم ولی با تعداد کمتر نقطه.
مثلث هم باهم کشیدیم و دید میشه با مثلث 1 پرچم بکشه خیلی خوشحال شد.

بنظرم بهترین بازی هدفدار با توپ وسطی زمان ماهاس. که تو شرایط پسر من امکان بازیش نیست:((
چه خوب بود زمان ما بچه ها زیاد رفت و امدها هم زیاد بود:((
ترجیح میدم براش راکد پینگ پونگ بگیرم زمانیکه تو خونه هست بازی کنه. البته میشه برای شروع هزینه هم نکرد با وسائلی که داره مثل راکد و توپ بازی کنه که خلاقیتشم بیشتر بشه و ببینه میشه بعضی وسائل رو جایگزین وسائل دیگه کرد و یا فقط از 1 وسیله 1 استفاده خاص نکرد....
وایییییییییییییییی پسر من اصلا فرغون نمیشه:((((

گردو شکستم هم نمیره چون دکتر تجویز کرد برای صاف گذاشتن پاهاش ولی منم دیدم نمیره از همون پارسال روی جدول میگم راه بره البته دستشو میگیرم چون میترسم بیفته تو جوب پر موش:(

جدیدا تو پارک سوار تاپ میشه خودش تمایل پیدا کرده ولی 2 سالی بود سوار نمیشد.

بد مینتون هم تو خونه باهم بازی میکنیم چون بیخطره

چشمشو بستم و خواستم به سمت در خونه بره بعد در آشپزخانه مشکوک شدم دیدم بلللللللللللللللللله آقا داشته دید میزده!!!!:(
شمیم جون
آفرین مامان نمونه...خیلی زود به فکر افتادی :)
البته 4 دست و پا نرفتن نمیتونه مشکلی باشه...من و خواهرم هیچ کدوم 4 دست و پا نرفتیم مستقیم راه افتادیم...خدا رو شکر مشکلی هم نداشتیم...منم شنیدم اونهایی که 4 دست و پا نرفتن بعدا تو ریاضیات فضایی مشکل پیدا میکنن...البته خواهر من نقیض این مطلبع چون داره تو از یکی از بهترین دانشگاههای آمریکا PHD مکانیک میگیره...دیگه میدونی دیگه رشتش همش با ریاضی سر و کار داره..............
کاتیا جون نگفتی کجا بردیش؟
در ضمن بذار بیوفته تو جوب پر از موش!!!:) خیلی بهتره دستش رو نگیر
بیشتر این مشکلات مال حساسیت مادر ها و رعایت زیاد بهداشت و نظمه
بذار خاک بازی کنه ...تو پارک زمین بخوره...خودشو خیس کنه..خودت باهاش بپر بپر کن...اگه بچه دور و برتون نیست خودت بچه شو با هم از روی تخت و مبل هاتون بپرید ...فدای سرش که مبل شکست....
یک روانشناسی من میرفتم می گفت اصلا در مورد نظم پافشاری نکنید...
باهاش سایه بازی کن..برین تو پارک هر کدوم سایه های هم دیگر رو لگد کنید...
از این رنگ انگشتیها ببر تو حموم یا اگه نداری ماست بهش بده بذار همه جا رو کثیف کنه...
خلاصه بذار از بچگیش حال کنه
2810