2777
2789
عنوان

کسی بوده که بچش تو کلاس اول مشکل نوشتن داشته باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 168870 بازدید | 740 پست
سلام شنیا جون. شما با این همه تلاشی که داری مطمئنا مطالب زیادی به پسرت یاد دادی.اگر مداد رو نمیتونه خوب دستش بگیره خوبه بهش یاد بدی.شمارش اعداد رو به هر صورت که دوست داره باهاش تمرین کن.بقیه رو هم مطمئن باش با رفتن به مدرسه خیلی خوب یاد میگیره.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سلام....

سومیسو جان مداد رو درست میگیره شمارش و جمع و منها یکان هم بلده...ولی همش غر میزنه دستم درد گرفت کمرم درد گرفت آخ خسته شدم وای گردنم....فکر میکنی چیکار میکنه داره یه رنگامیزی اونم خیلی خیلی کوچیک و ساده انجام میده....تموم میشه انگار 100 صفحه جریمه نوشته همچین میگه آخیش راحت شدم و بلند میشه کمر و گردنشو نرمش میده بیا و ببین...

باید بهش سرمشق بدم از اول شهریور که دستش راه بیفته وگرنه من به آبان و آذر نمیرسم....

ضمنا سرمشق پیش دبستانی رو تو خونه بهش اتود میدادم که یاد بگیره فشار نده یاد هم گرفته بود...دوباره اتود میدم که نوکش بشکنه فشار دستشو رو کاغذ کنترل کنه خوب شده بود الان میبینم دوباره با فشار مداد میگیره...

با مدرسه پسرت تابستان در ارتباطی؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام..
خوش اومدی عزیزم....

4 تا 6 سال و 7 تا 12 ساله...به سایتش مراجعه کنی میتونی اطلاعات بهتری بگیری....
به دو دسته باسواد و بیسواد (آنهاییکه قادر بخوندن و نوشتن هستن و آنهاییکه هنوز نمیتونن بخونن و بنویسن) تقسیم میشن....

البته چرتکه با دو مرکز متفاوت آموزش داده میشه نمایندگی مالزی و نمایندگی ترکیه...

اصلش مال مالزیه ولی چون دقیق باید استاندارد رو رعایت کنن خیلی سخت میگیره خیلی مراکز زیر نظر نمایندگی ترکیه میرن....

سلاممممممممممممم.........................

مهارت دست ورزی
1. با قرار دادن کاغذهای باطله در اختیار کودکان از آنها می خواهیم که بدون استفاده از قیچی، با دست های خود کاغذهای باطله را تکه تکه کنند و سپس هر تکه را با سر انگشتان خود به خوبی مچاله کنند. این فعالیت به خوبی می تواند سر انگشتان کودکان را تقویت کند. با چسباندن تکه های مچاله شده کنار یکدیگر بر روی طرح ساده ای مانند یک ماهی یا یک زنبور و ... می توان به فعالیت کودکان معنای قوی تری ببخشید.

2. بعد از انجام مرحله اول می توان فعالیت دیگری را با کودکان شروع کرد. با در اختیار قرار دادن کاغذهای رنگی باطله، از آنها بخواهیم که با مرور فعالیت قبلی کاغذها را خرد کنند، سپس بعد از خرد کردن کاغذها همه آنها را در ظرفی بریزند و کمی آب به آن اضافه کنند و حالا با کمک دستان خود خوب ورز دهند. این فعالیت علاوه بر تقویت سر انگشتان، تقویت مچ دست و کف دست را هم به دنبال خواهد داشت و نتیجه کار نو آموزان هم تهیه خمیر کاغذ ی است که پس از اضافه کردن مقداری چسب چوب می توانند
با این خمیر توپ و یا هر شکل دیگری را درست کنند که بعد از خشک شدن می توانند با سمباده ای نرم نا صافی های آن را از بین ببرند و همین سمباده زدن هم به تقویت عضلات انگشتان آنها کمک
زیادی می کند.
خمیر و سفال خود ابزارهای مستقلی هستند که برای این مرحله مفیدند.
3.حالا کودکان به مرحله ای رسیده اند که با برش کاغذ بدون قیچی آشنایی بیشتری پیدا کرده اند و حالا می توانیم با راحتی بهتری این فعالیت را به آنها واگذار کنیم .
با در اختیار قرار دادن کاغذ های رنگی یک رو که در پشت آن خطوط ساده ای ترسیم شده، حالا از کودکان می خواهیم که کاغذ را از روی خطی که در پشت آن کشیده است با کنترل، آرام آرام برش دهند. این کار علاوه بر تقویت مهارت های انگشتان، اهدافی نظیر تقویت تمرکز و هماهنگی چشم و دست را نیز به دنبال خواهد داشت. بعد از برش کاغذ های رنگی حالا کودک می تواند با قرار دادن تکه های رنگی کنار هم مناظر زیبایی را خلق کند.
.حالا کودکان باید بتوانند با استفاده از ذهن خلاق خود بدون ترسیم خطوط، اشکالی راببرند و تصویر سازی کنند.
بعد از برش با دست حالا می توانیم ابزاری مانند قیچی نوک گرد در اختیار کودکان قرار دهیم و از آنها بخواهیم تصاویر ساده ای را مانند چهار گوش یا سه گوش یا خط ساده ای که از پیش برای آنها ترسیم شده و اندازه کوچکی هم ندارد قیچی کنند و کم کم این مهارت را بالا ببرند و اشکال پیچیده تری را ببرند.
علاوه بر مهارت های فوق در بخش پیش دبستان رنگ آمیزی های ساده در فضا ی محدود مثلا رنگ آمیزی کردن یک طرح ساده که کم کم می توان در مراحل متوالی طرح را پیچیده تر کرد و همچنین اتصال نقطه به نقطه از ساده به پیچیده و تکمیل خطوط شطرنجی در پایان تکرار همه تمرینات فوق کمک شایانی به دست ورزی کودکان می نماید که البته علاوه بر دست ورزی هماهنگی چشم و دست، تمرکز و نشاطی کودکانه از اهداف دیگر این فعالیت ها می باشند.

چگونه فرزند خود را برای سال اول دبستان آماده کنیم؟

دلیل قانع کننده برای درس خواندن داشته باشید

آیا تا به حال به این موضوع فکر کرده اید که چرا فرزند شما باید به مدرسه برود و چرا باید درس بخواند؟ممکن است والدین فکر کنند که رابطه چندانی بین نظرآنها در مورد درس خواندن به طور کلی و درس خواندن فرزند در کلاس اول وجود ندارد.این والدین بهتر است بدانند که نظرها و عقاید آن ها درباره هر موضوعی ، به طور مستقیم و غیر مستقیم در رفتارشان با فرزند اثر می گذارد. درس خواندن به عنوان یک ضرورت برای زندگی کودک ، نیاز به یادگیری برای شناخت دنیای پیرامون، ایجاد زمینه ای برای به دست آوردن اطلاعات و مهارت هایی برای انتخاب شغل درآینده ،بهتر دیدن مسائل و یافتن راه حل های مناسب می تواند دلایل شما برای درس خواندن کودک باشد.به طور کلی بپذیرید که یادگیری شیرین است،مراقب بحث و گفتگوها در خانواده باشیدومطالعه را جدی بگیرید.

خانواده و آغاز مدرسه رفتن فرزند
به گفته مرضیه شاه کرمی ، کارشناس تربیت کودک و نوجوان، والدین همیشه در روزهای اول مدرسه ابهامات و نگرانی هایی دارند.آیا محیط مدرسه و معلم برای کودک دلنشین خواهد بود؟ آیا مقررات مدرسه برای فرزندم قابل درک و اجراست؟ آیا محیط جدید او را نمی ترساند؟و بسیاری از سوالات دیگردغدغه والدین به خصوص مادران در روزهای اول و هفته های اول مدرسه است.در پاسخ به این سوالات می توان به چند نکته توجه کرد، مدرسه مناسب انتخاب کنید، این مدرسه علاوه بر کادری مجرب و باتجربه باید فضای مناسب برای جنب و جوش و بازی ، کلاس های نورگیر و مهمتر از همه فاصله مناسب با خانه را دارا باشد. مدرسه را برای کودک توصیف کنید تا شوق مدرسه در او تقویت شود.
این کارشناس تربیت کودک معتقد است نباید قبل از مدرسه خواندن و نوشتن را به کودک آموزش دهیم: �خستگی از کلاس و تکراری بودن مطالب از تبعات خواندن و نوشتن قبل از مدرسه است.همچنین این موضوع می تواند سبب بی توجهی ، بی انضباطی در کلاس ، دل زندگی و خستگی شود.در ضمن ممکن است روش شما با روش معلم و نظام آموزشی هماهنگ نباشد و فرزندتان گیج و سردرگم شود.�

آیا پول تو جیبی برای کودک اول دبستانی لازم است

کودکان بهتر است به تدریج با خرید و داد وستد در حد خودشان آشنا شوند.شاه کرمی می گوید: �گذاشتن مقداری پول ، به عنوان پول تو جیبی به این معنی نیست که او هر طور می خواهد ، می تواند آن را خرج کند.بهتر است تا مدت ها به خرج کردن او نظارت کنید و برای آن حد و حدود و مقررات تعیین کنید.کودک باید بیاموزد که خرج کردن هم مثل سایر رفتارهای ما باید هماهنگ با معیارها و مقررات خانواده باشد.�

مراقب خستگی های روزهای اول باشید

این امر ممکن است به این دلیل باشد که آنها دوره های پیش از دبستان را دیده اند و تمرین های اولیه و مقدماتی برایشان تازگی ندارد.بعضی از آنها نیز ممکن است در ماه های اول کلاس اول از انجام تکالیف دچار خستگی جسمی به ویژه در انگشتان دست شوند، به این نوع خستگی ها فکر کنید لازم است برای غلبه بر آنها برنامه های مناسب در نظر بگیرید؛برای مثال خمیر بازی یا بازی های برای تقویت عضله های کوچک انگشتان می تواند موثر باشد.

شروع خوب را تجربه کنید

-خانه رابرای روز اول مدرسه آماده کنید.می توانید یک مهمانی کوچک ترتیب دهید.
-با کمک فرزندتان واقعه های مدرسه را یادداشت کنید.
-اگر شاغلید برای روز اول مدرسه بهتر است مرخصی بگیرید. هم پدر و هم مادر.
-اعتماد به نفس فرزندتان رابا مقایسه کردنش با دیگران، حذف بازی های خوشایند، کم شدن ساعات خواب، مقررات سنگین در خانه و تحقیر کردن کم نکنید.
-به او این اطمینان را بدهید در غیاب او در خانه اتفاق مهمی نمی افتد و رفتن او به مدرسه به معنی قطع رابطه عاطفی با مادر و پدر نیست.
-ساعت خواب فرزندتان را حتما تنظیم کنید .
-به تفریح و درس هر دو توجه کنید.
-با مدرسه در ارتباط باشید.هیچ دعوتی را از جانب مدرسه رد نکنید.وقتی به مدرسه می روید همیشه خرده نگیرید و از مسئولان انتقاد نکنید، چون شما به مدرسه می روید که در جریان آموزش فرزندتان باشید و مربیان را یاری کنید.
-با سایر والدین ارتباط بگیرید.
-زندگی عادی تان را مختل نکنید.
-اگر فرزندتان وسیله ای را گم کرد یا وسایل دیگران را برداشت او را تهدید به تنبیه و سوال پیچ نکنید .اگر استمرار داشت به طور غیر مستقیم پیگیری کنید.
-اگربه آمادگی بیشتر فرزندتان برای ورود به کلاس اول دبستان اهمیت می دهید ، پیشنهاد می کنیم کتاب �چگونه فرزند خود را برای سال اول دبستان آماده کنیم ؟ � نوشته مریم احمدی شیرازی ، انتشارات مادران امروز را بخوانید.

سایت کفشدوزک فروشگاه آنلاین لباس و لوازم کودک

http://www.kafshdozak.com/

قیمتهای عجیب و باورنکردنی به مناسبت حراج آخر فصل تابستان ( فقط کافیست روی لینک زیر کلیک نمایید )

http://www.kafshdozak.com/?product_cat=auctioneer

آدرس تاپیک

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=446015&PageNumber=195&msg=ok

توصیه های پروفسور سمیعی:

مغزتان را مشوش نکنید، کودکان از کامپیوتر دور کنید

یکی از مطالب مهم این است که مغزمان را مغشوش نکنیم. دنیای امروزه شاید باعث شود حجم زیادی از اطلاعات در آن واحد وارد مغز شود اما باید بسیار مراقب بود که مسائل مختلف را وارد مغز نکنیم چرا که این کار کیفیت ارتباط سلول‌های مغز را دچار اختلال می‌کند. به تمام افراد و به ویژه به جوان‌ها توصیه می‌کنم ابتدا یک کار را به انتها برسانند و بعد به سراغ مطالب دیگر بروند چرا که در غیر اینصورت رفته رفته عملکرد مغز کاهش می‌یابد.

توصیه‌ای هم که برای والدین دارم این است که تا جایی که می‌توانند کودکان را از کامپیوتر دور کنند و اجازه ندهند وقت زیادی از آنها از طریق بازی‌های کامپیوتری پر شود چون حجم زیاد اطلاعاتی که به مغز کودک وارد می‌شود باعث آلودگی مغزی و فکری در کودکان می‌شود. به‌ ویژه بازی‌های رایانه‌ای که اگر به‌مدت طولانی از آنها استفاده شود جز تلف کردن انرژی مغزی و آسیب‌های جسمی و مغزی به کودکان دستاورد دیگری در پی ندارد.

به هنگام دروغ گفتن:

- حالت فیزیکی فرد محدود و خشک می‌شود، دست‌ها حرکت چندانی ندارند. سرعت حرکت دست‌ها و پاها حین دروغ گفتن کندتر می‌شود.

- کسی که دروغ می گوید، از برخورد چشمی با شما اجتناب می‌کند.

- دروغ گو دست‌های خود را به صورت، گلو یا دهانش می‌مالد. لمس کردن یا خاراندن بینی یا پشت گوش هم اتفاق می‌افتد.
سلام شنیا جون.ببخش چند وقت نیومدم حالتو بپرسم

به سلامتی گل پسرت چند روز دیگه میره مدرسه.امروز خیلی به یادت بودم....منم پارسال این موقع بدجور فکرم مشغول بود...انشاالله سال تحصیلی خوب و موفقی رو گل پسرت داشته باشه.

در مورد گلایه بچه ها موقع مشق نوشتن باید بگم اکثر پسرها همین طورند.پسر منم پارسال موقع مشق اذیتم میکرد.مینوشت و میگفت خسته شدم!! البته طفلکها حق هم دارند.پارسال پسرم خیلی مشق داشت.البته کلاس اول هر چی بنویسن به نفعشونه.مداد اتود بهش نده.چون فکر نکنم معلمشون اجازه بده با اتود بنویسند.معلم پسرم تاکید داشت با مداد معمولی بنویسند.
برای گل پسرت آرزوی موفقیت دارم...
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سلام سومیسو جان خوبی عزیزم...

چقدر حرفات آرومم میکنه خیلی استرس دارم حتی چند وقت پیش خواب دیدم معلم پسرم میگه هیچی یاد نمیگیره تازه عدد 1 و مفهومشم بلد نیست نمیدونی بیدار هم شدم عصبی بودم....

امسال تکلیف در مدرسه شده کلا مدرسشون ولی پارسال که باید زبان مینوشتن یا نمینوشت یا دوتا گنده تو یه خط مینوشت...

فقط میگم خداکنه معلمشون خوب باشه همین....

گل پسرشما دوم میره درسته؟؟

توروخدا طی سال تحصیلی هم بدادم برس و راهنماییم کن...

انشالله امسال سال تحصیلی خیلی خوبی برای گل پسرامون باشه...

2810