2777
2789
عنوان

کسی بوده که بچش تو کلاس اول مشکل نوشتن داشته باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 168870 بازدید | 740 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه دوستان قدیمییییییییییی و دوستای گل جدید:))

وااااااااااااایییییییی این چیزارو درباره ریاضی میگین چه خوشحالم پسرم غیرانتفاعی میره و اونجا دارن گوشه ای از پایه اول رو یادشون میدن....

از الان برای تابستون برنامه چیندم که یادش نره بیشتر هم تمرین کنه.....

پسرمنم پیش دبستانی خصوصی میرفت.ولی اصلا ریاضی اول رو باهاشون کار نکردند.فقط نوشتن اعداد رو مفهوم جمع رو بهشون یاد دادند.زیادی هم قبل از کلاس اول یاد بگیرند دو گانگی براشون پیش میاد.یکی از اقوام ما هم قبل از کلاس اول زیادی به پسرش آموزش داد،متاسفانه الان بچه اش کاملا قاطی میکنه درسارو.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
اعداد رو یادشون میدن... جمع و منها تا عدد 10 یعنی فقط یکان.....

تناظر و تقارن و < > =

نشانه ها رو.....

چیزی نیست که بخواد قاطی کنه!!!!

الان دیگه نمیشمره میبینه میگه.... همش نگران بودم چرا هی میشمره ولی دیگه درک کرده.... و بیشتر مفهومی باهاشوم کار میکنن....

دوره لیوان چینی شونم تموم شد مدرکشو بهشون میدن

اریگامی هم تموم کردن نمیدونم الان چی رو شروع میکنن برای کلاس خلاقیتش....

سومیسو جان پسرت الان دولتی میره؟؟؟ شما راضی هستی؟؟؟
شنیا جون،پسرم مهد و پیش دبستانی خصوصی می رفت.ولی امسال مدرسه دولتی نوشتم.تا الان خدارو شکر راضی بودم.البته مدرسه اش آمار بچه ها نسبت به خیلی مدرسه ها کمتره.توی کلاسشون 20نفر هستند.معلمش هم خدارو شکر خوبه.به نظرمن اصل خود بچه هست که باید تلاش کنه.البته مدرسه هم خیلی تاثیر داره.بعضی مدارس دولتی با کلی دانش آموز هستند که واقعا به بچه ها ظلم میشه.
سلام مامان علی و نرگس جون.پسرمنم کمبود توجه و تمرکز داره.کلاس اولی هم هست.اوایل سال زیاد مشکل داشتم.که اونم اکثر بچه ها دارن.من خودم مثل یه معلم هرروز درسی رو یاد میگیره از اول بهش یاد میدم.در مورد دیکته هم فقط تکرار و تمرین خوبه.تا میتونی بهش دیکته بگو.کلماتی رو که بلد نیست،توی کاغذ بزرگ بنویس و بزن روی دیوار تا مدام جلوی چشمش باشه و توی ذهنش بره.میتونی بگی به شما دیکته بگه.شما هم اشتباه بنویس تا اشتباهات شمارو پیداکنه و درستش رو بنویسه.خاستی بیا این تاپیکی که برات میذارم.تجربیات زیادی اینجا هست.
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=76090
خواهش میکنم مامان علی و نرگس جون.پسرت ریتالین یا داروی دیگری استفاده میکنه؟پسرم از وقتی ریتالین رو استفاده میکنه،خدارو شکر تمرکزش برای درس بهترشده.
2810