2777
2789
عنوان

وضو دارم بیاید براتون حمد بخونم

247 بازدید | 76 پست

کامنت بزارید حتما 

شماهم منو دعا کنید 

توروخدا دعاکنید بگید خدایا حاجت رواش کن

مشکل خیلی بزرگی دارم 

توروخداااا دعا کنید ختم بخیر بشه 

توروخدا دعام کنید آبروم حفظ بشه 

تورخدا دعا کنید زندگیم حفظ بشه 

توروخدا التماس تون میکنم امیدم اول خدا بعد دعاهای شما 

توروخدا دعام کنید 

التماس میکنم ازته دلتون از خدا برام بخواهید 

خدا حال منو نصیب هیچ کس نکنه

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برات دعا میکنم ❤

تو هم برام دعا کن امتحاناتم قبول بشم🌹

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش
التماس دعا 

براتون خوندم 

توروخدا از ته دل دعام کنید محتاج دعام

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

❤️

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/
برات دعا میکنم ❤ تو هم برام دعا کن امتحاناتم قبول بشم🌹

برات خوندم عزیزم 

توروخدا از ته دل دعام کن خیلی محتاجم

ب حق فاطمه زهراخوشبخت و عاقبت بخیربشی..لطفابامنم دعاکنید رابطه عشقم باهام گرم بشه

فقط دعام کنید ب زودی زود به عشقم برسم دل پدرش خواهرش خونواده ش نرم شه دست ازمخالفت بردارن و بیان خواستگاریم دعام کردی حتما ی قلب بزاربرام به تاریخ۴م بهمن1402.دوستون دارم فدای نفسای حق و پاکتون🥹🫂❤️🙏
براتون حمد میخونم.  شمام برای سلامتی خودم و خانوادم بخون.  انشالا حاجت روا میشی 🌹😘😘

خوندم برات عزیزم 

توروخدا از ته دلت دعام کن محتاجم

برات خوندم عزیزم  توروخدا از ته دل دعام کن خیلی محتاجم

حتما❤

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش
2810