2777
2789
عنوان

وضو دارم بیاید براتون حمد بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 76 پست
ممنون عزیزم ان شاالله ک خدا خودش کمکمون کنه منم به نیتت آیه الکرسی خوندم 

خدا ازت راضی باشه 

با دل شکسته و حال بدت بیادم باش و دعام کن خدا کمکت کنه و حاجت رواشی و مشکلاتت ختم بخیربشن

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهش قشنگم  تو رو خدا منم دعا کنید 😘😘

ان شاالله که خیلی زود به بهترین شکل دلت شاد میشه 

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 
خدا ازت راضی باشه  با دل شکسته و حال بدت بیادم باش و دعام کن خدا کمکت کنه و حاجت رواشی و مشکلا ...

چشم حتما عزیزم 

ان شاالله که هر مسئله ای هست ختم به خیر بشه برات 

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 
لطفا برای شفام ک این بیماری کوفتی از تنم دراد و اینکه کنکور موفق شم بخون

الهی آمین 

از ته دل برام دعا کن توروخدا 

خیلی محتاج دعا هستم

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

توروخدا از ته دلتون دعام کنید

ممنونم مهربون استاتر صلوات فرستادم براتون برای عزیزان دعا کن @dark_man     @آرزوی_ش ...

ممنونم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
فداتشم حتما انشالله ک حاجتت براورده میشه

الهی آمین خدا ازت راضی باشه

2810