2777
2789
عنوان

وضو دارم بیاید براتون حمد بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 76 پست
ب حق فاطمه زهراخوشبخت و عاقبت بخیربشی..لطفابامنم دعاکنید رابطه عشقم باهام گرم بشه

الهی آمین 

ان شاالله حاجت روا شی 

توروخدا از ته دلت دعام کن محتاجم

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم واسه همه خانمهایی که تو این تاپیک التماس دعا بگن و همچین استارتر یه حمد میخونم شما هم منو خانواد ...

چشم 

خدا ازت راضی باشه 

توروخدا از ته دلت دعام کن

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»
برا من دعا کن 

چشم خوندم براتون 

توروخدا منم از ته دلت دعا کن محتاج دعای خیرتونم

برا منم لطفا دعا کن

چشم خوندم و دعا کردم 

توروخدا شماهم منو از ته دلت دعا کن بخدا خیلی محتاج دعاتونم

الهی آمین  ان شاالله حاجت روا شی  توروخدا از ته دلت دعام کن محتاجم

روچشام حتما..

فقط دعام کنید ب زودی زود به عشقم برسم دل پدرش خواهرش خونواده ش نرم شه دست ازمخالفت بردارن و بیان خواستگاریم دعام کردی حتما ی قلب بزاربرام به تاریخ۴م بهمن1402.دوستون دارم فدای نفسای حق و پاکتون🥹🫂❤️🙏
❤️

براتون خوندم و صلوات فرستادم 

توروخدا از ته دلت دعام کن

براتون خوندم و صلوات فرستادم  توروخدا از ته دلت دعام کن

ممنونم از لطفت

چشم

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/
خوندم برات

برات خوندم عزیزم 

توروخدا از ته دلت دعام کن توروخدا

خ‌وندم برای منم بخون.سمیه هستم

چشم خوندم 

توروخدا ازته دلت دعام کن خواهر توروخدا

2810