2777
2789
عنوان

doa konid baram torokhoda

1739 بازدید | 11 پست
bacheha man nazdike 2 3 sale ke aslan range aramesho nadidam,ye hamelegiye bad ke mosadef bud ba fote dadasham...bade zayman ham madar shoharam mariz budo shushu mano tanha gozasht yek mah albate majbur bud madare khodam ham ke afsorde budo mariz naymad vase zayman...hala ham ke pesaram 7 maheshe baz madar shoharam marize tu ICU bazam tanhamo bazam negaran ke madar shushu chi mishe khodayish mehrabune o man dusesh daram shoharam ham ye dune bachas faghat agar madar shusu bere baz man bicharetar misham ,torokhoda vase madar shoharam doa konid ke khub she vase mano zendegiye bedune aramesham ham doa konid vaghean mohtajam be doatun nemidunm chera inghad ghamo ghose mibare vase man

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاال.. بلا دور باشه ازتون
مراقب خودت باش افسردگی بعد از زایمان می گیری می دونم که روزای سختی رو می گذرونی وقتت رو با دوستات و فامیلای هم سن خودت پر کن عمر دست خداست اگه قرار باشه رشته ی زندگیت با زبونم لال فوت مادر شوهرت از دستت در بره پس در آینده می خوای با مشکلات بزرگتر چیکار کنی ؟ کوچولوی شما الان توی سنی هست که توجه رو می فهمه منم یه پسر هفت ماهه دارم البته الان رفته توی هشت ماه به خاطر کسالت پسر بزرگترم چند وقته توجهم بهش کمتر شده درست شیر نمی خوره بهانه گیری می کنه سخت می خوابه اینا چیزایی هست که قبلا نداشت
مراقب خودت باش انشاال.. همه چی درست می شه
راستی خانومایی هستن که چله نشینی می گیرن ختم قرآن دسته جمعی می گیرن توی کلوپ ها می تونی پیداشون کنی منم برای شفای پسرم گاهی که بشه شرکت می کنم توی روحیه ام خیلی تاثیر می ذاره
خدایا بچه هام رو به خودت میسپرم به خوده خوده خودت
هفته آینده روز یکشنبه
هر زمان که فرصت داشتید قرائت یک بار سوره یاسین و یک بار دعای توسل و هدیه آن به آقا جواد الائمه جهت برآروده شدن حاجات ...
در صورت تمایل به آدرس زیر مراجعه فرمایید :
http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=7715&ChatDate=10-8-1389
برای بغل کردنت لحظه شماری میکنم فرشته ی مامان