2777
2789
عنوان

چرا آخه چرا؟🙂

153 بازدید | 21 پست

دوست پسرم رفته مسافرت بعد گفت چی میخوای برات بیارم لاک که دوس داری بیارم برات گفتم ممنون  نمی‌خوام گفت اینجور نکن ناراحت میشم  گفت سه میارم خودت بگو چ رنگی  نگفتم چون میدونست بنفش دوست دارم  سه تا بنفش آوردن تو تناژ های مختلف 

بعد گفتم‌ ممنون عزیزم هم سوغات هم بجای کادوی روز دختر  گفت  نفسم هر چی ‌‌جا خودش   

این تازه ی‌ زره از کاراشه  

نمی‌دونم واقعا دوسم داره یا ن 

ولی من حسی ندارم بش  چون ی عوضی همه حسو اعتمادم رو خراب کرد 🙂

دختر بنفشم دیوونه کاکائو 🍫💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب تو که نمیتونی به پسرا اعتماد کنی و کسی رو دوست داشته باشی چرا به خودت اجازه میدی بری تو رابطه

که شاید ۱٪ اون آدم رو احساست حساب باز کرده باشه؟!

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
چند وقته باهمید و چند سالتونه ؟  از کارای دیگش بگو تا بهت بگم واقعا دوستت داره یا نه؟

ی بحث پیش اومد برا اینکه از دلم در بیاره برام کاکائو آورد کلی بغل بوس از دلم در آورد

اولین قرار برام گل گرفت  دستش رو انداخت دور گردنم  در گوشم گفت مرسی که منو ب آرزوم رسوندی   قول میدم نزارم آب تو دلت  تکون بخوره  

آخه ۳۵ روز التماس که من میخوامت چرا باور نمیکنی چرا محل نمیدی همه که مثل اون نیستن لعنت ب اون که اینجور کرده تورو 

عزیزم ۳۵ روز که فقط التماس که من میخوامت ماه میشه که من قبول کردم کلا ی ۲ ماه و نیم اینا میشه

هر دو ۱۸ سال فقط من  ۷ماه بزرگ ترم  

خب تو که نمیتونی به پسرا اعتماد کنی و کسی رو دوست داشته باشی چرا به خودت اجازه میدی بری تو رابطه که ...

ی درصد ۱۰۰ درصد حساب بار کرده 

عزیزم من برا بار دوممه بار اول بهم خیانت شد   خب حق هم دارم  بعد ۹ ماه از جدایی میگذره 

ی بحث پیش اومد برا اینکه از دلم در بیاره برام کاکائو آورد کلی بغل بوس از دلم در آورد اولین ق ...

ببین حالا همه مثل هم که نیستن ولی ببین این حرفو از من قبول کن که وابسته نشی اصلااااا . اصلا اصلا وابسته نشو ولی تو هم محبت هاشو جبران کن نذار محبتش بی جواب بمونه ولی تاکید می کنم آدما با گذشت زمان داتسون معلوم میشه نه با یکی دوماه و سه ماه . 

رابطه قبلیتون چند ماه بود؟

ی درصد ۱۰۰ درصد حساب بار کرده  عزیزم من برا بار دوممه بار اول بهم خیانت شد   خ ...

حق داری اعتماد نکنی

اما حق داری بری تو رابطه وقتی امادگی نداری؟

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
حق داری اعتماد نکنی اما حق داری بری تو رابطه وقتی امادگی نداری؟

ولی می دونید چیا من با یه پسری بودم که اصلا بدجوری وابستم کرد ملی محبت و توجه و.... جوری که فکر کردم هیچوقت نمیره . 

ولی تو اوج باهام خداحافظی کرد . فکر کرده بودم با همه پسرا فرق داره

ببین حالا همه مثل هم که نیستن ولی ببین این حرفو از من قبول کن که وابسته نشی اصلااااا . اصلا اصلا واب ...

قبلی ۵ ماه اینا دقیق یادم نیس

من یک بار وابسته شدم بسم بود 

منم محبت های رو جبران میکنم تشکر می‌کنم 

ولی با گذر زمان مشخص میشه 

ایشون هم بازی بچه گیه  خیلی‌ اتفاقی  سر راه هم قرار گرفتیم

قبلاً خودش هم  داشته  دختره خیانت کرده 

خیلی حساسه روم میگه تو فقط دم پر پسر نرو  چون می‌دونه آدمش نیستم که از این کارا کنم برا همین میگه تو بهترینی 

قبلی ۵ ماه اینا دقیق یادم نیس من یک بار وابسته شدم بسم بود  منم محبت های رو جبران میکنم ...

عزیزم ببین کاملاااا درکت می کنم . من خودم بیشتر آسیب دیدم . و دیگه هرگزززز نمی تونم اعتماد کنم احساس می کنم همه حرفا دروغه . 

یه سوال با رل قبلیتون در روز چقدر باهم چت می کردید ؟

کی بیشتر پیام میداد؟

عزیزم ببین کاملاااا درکت می کنم . من خودم بیشتر آسیب دیدم . و دیگه هرگزززز نمی تونم اعتماد کنم احساس ...

بیشتر اون پیام میداد 

خیلی‌  می‌تونم بگم کل‌روز جر ساعتی که من مدرسه بودند 

وقتی نبودم کامل  تماس تصویری هر روز زنگ هر روز چت تا دلت بخواد 

بیشتر اون پیام میداد  خیلی‌  می‌تونم بگم کل‌روز جر ساعتی که من مدرسه بودند  & ...

فراموشش کن یه رابطه سمی بوده . کسی که خیانت کرده دیگه حتی ارزش فکر کردن هم نداره و همه چی رو میشه بخشید جز خیانت . 

ولی با این بنده خدا هم بد رفتار نکن هم بازی بچگیت هم که بوده و خیلی وقته همو می شناسید . ولی دیگه حواستو جمع کن