2777
2789
عنوان

خواهرای خوبم همفکری....................؟

843 بازدید | 5 پست
سلام راستش من از اولیکه به دنیا اومدم تهران زندگی کردم بعد از عروسی رفتیم سمت خونه مامی شوشو شهر جدید پرند خونه گرفتیم با اینکه کار شوشو تهران بود به خاطر رسمو رسوماتشون .حالا بعد از 3سال با کلی دردسر و حرف و حدیث اومدیم تهران و آرامشو دوباره به دست آوردم ولی شوشو دیشب میگفت از اداره تو قلعه حسنخان دارن خونه میدن منم یه هو بهم ریختم و گفتم پامو از تهران بیرون نمیذارم من کلی برنامه هامو به خاطر بیرون بودن از تهران کنار گذاشتم و حالا میخوام بهشون برسم ولی شوشو میگه بریم اونجا 4 5 سالی باشیم میگم بفروشیم بذاریم رو پولمون تو تهران میگه نه دارم دیوونه میشم واسه من یه روزم نباید آب خوش از گلوم پایین بره بگید چطوری به زبون بگیرمش و از خر شیطون پیادش کنم میام نطراتونو میخونم
تقدیر تقویم افراد عادیست . تغییر تدبیر افراد عالیست!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم
بهتره بهش بگی اون جا جای مناسبی نیست البته من توهین به کسی نمی کنم
ولی ادمای جالبی نداره
به قول معروف بی کلاسه
تازه اگه بخواین بعدها بفروشین به راحتی فروش نمیره
شوهر من به خاطر دوری راه داره کلافه میشه واصلا به زندگیمون نمیرسیم
البتهما تو اندیشه زندگی میکنیم خلاصه بهش بگو که فردا که اومد اونجا کلافه میشه وجای خوبی برای تربیت بچه نیست
از دی که گذشت هرچه گویی خوش نیست ،
خوش باش و زدی مگو که امروز خوش است
2805
راستش من واسه کارای شرکت زیاد تو قلعه حسن خان مأموریت میرم... جای خوبی برای زندگی نیست... به نظرم با هم برید از نزدیک ببینید خودش راضی میشه... خب مسئله امنیت هم بهش بگو... بگو امنیت جانی و مالی هم مهمه.