2777
2789
عنوان

فولیک اسید ۵ و بارداری

614 بازدید | 24 پست

سلام خانمها ، من حدود یکساله که جهت اقدام به باروری از قرص اسیدفولیک ۵ استفاده میکنم البته با تجویز پزشک . میخواستم بپرسم کسی هست که قبل بارداری با این دوز فولیک اسید مصرف کرده باشه ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

الان که باردار شدم نگرانم ، چون دیدم که همه دوز یک مصرف میکنن و من بعد یک بارداری پوچ برام شروع کرد. شما در طول درمان آزمایش برای چک سطح فولیک اسید خون انجام ندادید ؟

الان که باردار شدم نگرانم ، چون دیدم که همه دوز یک مصرف میکنن و من بعد یک بارداری پوچ برام شروع کرد. ...

منم بعد از سقط یکسال برام تجویز کرد،اما توی بارداری دیگه نخوردم

فکر کنم شماهم باید دوزشو کم کنی

حتما به دکترت بگو این مسئله رو

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻
آخه دیدم تا هفته ۱۲ ادامه میدن . ممنون از راهنماییت و وقتی که برام گذاشتی . یکم استرسم کم شد . 

حتما با دکترت مشورت کن

خواهش میکنم عزیزم

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻
میشه بگید توبارداری اصلا فولیک اسید ۵خوردید یانه؟ واین که آزمایش فولیک اسیدندادید ببینیدچندهست؟

فولیک اسید رو قطع کرد و اکتی ناتال پلاس شروع کرد . آزمایش نخواست . نگران نباش اسید فولیک خانواده ویتامین B رو شامل میشه و محلول در آبه و اضافش از طریق ادرار دفع میشه