2777
2789
عنوان

انتقال جنین های ۱۴۰۲

| مشاهده متن کامل بحث + 183935 بازدید | 3907 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزان ان شاالله که همتون انتقال هاتون مثبت میشه و خوش خبر میاین🥰

یه سوال داشتم ممنون میشم کمکم کنید🌹

من ۱۹ دی پانکچر شدم و هایپر شدم روز ۲۷ سیکلم مثل همیشه پریود شدم ولی این ماه که دومین پریودم هست الان ۳۰ سیکلم و هنوز پریود نشدم

امکانش هست طبیعی باردار شده باشم یا این تاخیر بخاطر داروهاست؟؟

البته بچه اولم رو طبیعی باردار شدم الان دو ساله واسه دومی اقدامم

معجزه یعنی بعد از ۱۶ ماه انتظار دقیقا همون ماهی که نوبت عکس رنگی داری که بری واسه آی یو آی باردار بشی😍خدایا هزاران بار شکرت ازت میخوام به همه ی منتظرای نی نی معجزتو نشون بدی😊دوست مهربونم یه صلوات واسه نی نی دار شدن منتظرا و سلامتی همه نی نی های تو دلی بفرست ممنونتم😘مهربونا واسه دوباره مادر شدنم دعا کنید دو ساله منتظرم بچم خیلی تنهاست😔اللهم عجل لولیک الفرج🌱
اي بابا :((( خيلي ناراحت شدم عزيزم  ايشالا انتقالاي بعدي يا اصن طبيعي باردار بشي براي خدا هيچ ...

خیلی گریه کردم

نماز خوندم آروم شدم خدا بزرگه

انشااله خدا برام بخواد

ممنون گلم

دعام کن

سلام عزیزان ان شاالله که همتون انتقال هاتون مثبت میشه و خوش خبر میاین🥰 یه سوال داشتم ممنون میشم ...

سلام عزیزم. من جواب سوالت رو‌ نمی دونم ولی اگر موعدت گذشته بی بی چک بزن. باردار باشی باید نشون بده.

سلام عزیزم. من جواب سوالت رو‌ نمی دونم ولی اگر موعدت گذشته بی بی چک بزن. باردار باشی باید نشون بده.

ممنون گلم دیشب بی بی چک زدم متاسفانه منفی بود

تا شنبه صبر میکنم اگه پریود نشم میرم دکتر

معجزه یعنی بعد از ۱۶ ماه انتظار دقیقا همون ماهی که نوبت عکس رنگی داری که بری واسه آی یو آی باردار بشی😍خدایا هزاران بار شکرت ازت میخوام به همه ی منتظرای نی نی معجزتو نشون بدی😊دوست مهربونم یه صلوات واسه نی نی دار شدن منتظرا و سلامتی همه نی نی های تو دلی بفرست ممنونتم😘مهربونا واسه دوباره مادر شدنم دعا کنید دو ساله منتظرم بچم خیلی تنهاست😔اللهم عجل لولیک الفرج🌱
خیلی ناراحت شدم. خیلی سخته. ولی سعی کن وقتی حالت بهتر شد دوباره برنامه ریزی کنی اگر جنین فریز&n ...

ممنون

بار اولم بود ای وی اف انجام میدادم  خیلی امیدوار بودم😔

ذخیره تخمکم پایینه  تخمک فقط۳تا بود دو تاش جنین شد  که منفی شد

فریز ندارم

حالا باید دو باره شروع کنم

سپردم به خدا

با گریه چیزی درست نمیشه

حالا این یه ماه استراحت میکنم داروهای تقوبتی استفاده میکنم انشااله فروردین دوباره انجام میدم

سلام عزیزان ۵هفته وسه روزمه امروز حمام رفتم بعد حمام شورتم قطرات کوچیک خون بود نمیدونم موقع اصلاح بدنم زخم شده لباسم کثیف شده یا که لک دیدم نظرشما چیه یعنی بدنم زخم بوده؟اگه لک باشه چیکارکنم الان دیگه ندارم ولی درد پری دارم 

میشه راهنمایی کنید استرس دارم

سلام عزیزان ۵هفته وسه روزمه امروز حمام رفتم بعد حمام شورتم قطرات کوچیک خون بود نمیدونم موقع اصلاح بد ...

عزیزم داروهاتو استفاده کن و با دکترت مشورت کن.انشاءالله چیزی نیست.

استراحت کن کامل

سلام عزیزان ۵هفته وسه روزمه امروز حمام رفتم بعد حمام شورتم قطرات کوچیک خون بود نمیدونم موقع اصلاح بد ...

احتمالا به خاطر همون اصلاح بوده ولی اگه بازم لک دیدی با دکترت مشورت کن. ان شاءالله چیزی نباشه.

سلام من امشب خيلي دلم شكسته :(( هرچي نذر و نياز بود كرديم هرچي انرژي مثبت بود داديم با جنينم حرف زدم امروز روز ١١ انتقالم بود بيبي زدم منفي شد دارم از بغض خفه ميشم به خدا ميگم مگه من چه قدررررر بنده ي بدي هستم كه حاظر نيستي يكي از فرشته هاتو دستم امانت بدي 

با تك تك جمله هاي اين تاپيك اشك ريختم 

دعام كنيد 😭😭😭😭