2777
2789
عنوان

انتقال جنین های ۱۴۰۲

| مشاهده متن کامل بحث + 182852 بازدید | 3894 پست
سلام احوال شما.خوب هستین .نی نی بهتره؟ بسلامتی سونو سلامت جنین رفتین؟

سلام گلم

بله سونو رفتم خوب بود همه چیز

ازمایش سلفری هم دادم جواب هنوز نیومده

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام مامانا 

من هفته سیزده بارداری هستم

الان دو سه روزه فشارم رو میگیرم ۱۳ روی هشته بعد مثلا میرم غذایی چیزی میخورم نیم ساعت بعد میکیرم میاد پایین

البته با دستگاه دیجیتال میگیرم

امروز رفتم درمانگاه فشارم رو گرفت دوازده روی هفت بود که گفت نرماله 

بنظرتون فشار سیزده روی هشت بالاست ؟

کسی تجربه داسته ؟ چکار کردین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام مامانا من هفته سیزده بارداری هستمالان دو سه روزه فشارم رو میگیرم ۱۳ روی هشته بعد مثلا میرم غذای ...

فکر میکنم نرمال باشه.اگر درمانگاه ۱۲ بوده.استرس نداشته باش.قرص های هیدروکسی و پردنیزول و دوفامد قطع کردی؟؟

فکر میکنم نرمال باشه.اگر درمانگاه ۱۲ بوده.استرس نداشته باش.قرص های هیدروکسی و پردنیزول و دوفامد قطع ...

من دوفامد نمیخوردم

پردنیزولون رو ده روز کردم یک روز درمیون و قطع کردم

هیدروکسی رو همچنان میخورم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من پارسال روز بعد از عاشورا جواب مثبت گرفتم.انشاءالله جواب مثبت شما دوستان

سلام عزیزم شمازایمانتون چطوربود 

طبیعی یا سزارین؟

به موقع زایمان کردین؟اخه من شنیدم کسایی که با ای وی اف باردارشدن زایمان زودرس دارن درسته؟

سلام عزیزم شمازایمانتون چطوربود طبیعی یا سزارین؟به موقع زایمان کردین؟اخه من شنیدم کسایی که با ای وی ...

من به خواست خودم سزارین شدم.۳۸هفته.تا۴۰هم می‌تونستم بمونم ولی خودم نخواستم

من به خواست خودم سزارین شدم.۳۸هفته.تا۴۰هم می‌تونستم بمونم ولی خودم نخواستم

چه عالی به سلامتی 

آخه اونقدرگفتن ای وی افی ها زایمان زودرس دارن من استرس دارم

کدوم شهری؟به دکترت چقدردادی برا سزارین؟

سلام مامانا من هفته سیزده بارداری هستمالان دو سه روزه فشارم رو میگیرم ۱۳ روی هشته بعد مثلا میرم غذای ...

باید وقتی بالاست بری بیمارستان بستری بشی دلیلش چک بشه فشار خیلی خطر ناکه

چه عالی به سلامتی آخه اونقدرگفتن ای وی افی ها زایمان زودرس دارن من استرس دارمکدوم شهری؟به دکترت چقدر ...

نگران نباش عزیزم.من آی وی اف و دوران بارداری اصفهان بودم ولی زایمانم تهران.۱۰تومن گرفت