2777
2789
عنوان

انتقال جنین های ۱۴۰۲

| مشاهده متن کامل بحث + 182562 بازدید | 3890 پست

سلام به همگی،من امروز روز هشتم انتقال جنین و همچنان بدون هیچ علامتی که حس کنم مادر شدم☹️،ترشحاتم رقیق و خیلی کمه،سینه هام دردش به خاطر تزریق پروژسترون بیشتر شده،و هنوز هم انقباضات رحمی ندارم.🙄

لطفاً هر کی انتقال داده بیاد از حالاتش بگه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام به همگی،من امروز روز هشتم انتقال جنین و همچنان بدون هیچ علامتی که حس کنم مادر شدم☹️،ترشحاتم رقی ...

من الان روز دهمم جالبه با وجود تزریق پروژسترونم سینه درد ندارم. اوایل داشتم به مرور علائمم کم شد. موقع دولا راست شدن کمر درد دارم زیاد بایستم سرپا حالت تهوع بهم دست میده دوست دارم فقط دراز بکشم. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

بچه ها من امروز بی بی چک گذاشتم منفی بود 😞

روز هشتم چه وقت بی بی چک گذاشتنه؟ فقط استرس بهت می ده عزیزم تا روز ۱۴ هیچ کاری نکن به جز تزریق مرتب آمپولت. الان بتا خیلی پایینه بی بی چک نشون نمیده یک هفته بعد از تاخیر موعد شاید نشون بده. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

بچه ها من امروز بی بی چک گذاشتم منفی بود 😞

ببين يه چيزى بهت بگم اگه جنينات بلاست باشن يعنى ٥ روزه باشن زودترين زمانى كه بى بى چك مثبت ميشه روز هفتم انتقال هست

اگه ٣ روزه باشن زودترين زمان روز نهم انتقال هست

ولى براى همه صدق نمى كنه بعضيا هم بودن روز ١٢ از خون دادن منفى شده دو روز بعد تكرار كردن و مثبت شده

بستگى داره كى لانه گزينى كنه

من الان روز دهمم جالبه با وجود تزریق پروژسترونم سینه درد ندارم. اوایل داشتم به مرور علائمم کم شد. مو ...

عزیزم انشاءالله بارداری😍😍نگران نباش.استراحت کن.خودتو مامان بدون از همین الان🥰🥰

روز هشتم چه وقت بی بی چک گذاشتنه؟ فقط استرس بهت می ده عزیزم تا روز ۱۴ هیچ کاری نکن به جز تزریق مرتب ...

من سری پنجم انتقالم بود،همیشه هر چی بی بی چک روز هشتم نشون داده جواب هم همون شده.هنوز داروهامو استفاده میکنم و منتظر میمونم تا روز آزمایش.تا ببینم چی پیش میاد

بچه ها چقد روحيات داغونى دارين بيخيال بابا خودتونو از بين نبرين هرچى خيره فيلماى شاد ببينين اهنگ بد ...

انشاءالله تا آخر ۹ماه بارداری همین قدر پر انرژی باشی خانوم

جنین هام۳روزه بودن.تا ببینم روز آزمایش چی میشه

برای منم یکیش کامپکت ۳روزه بود یکیش b

بچه ها چقد روحيات داغونى دارين بيخيال بابا خودتونو از بين نبرين هرچى خيره فيلماى شاد ببينين اهنگ بد ...

عزیز یه نگا به صفحه ات کردم به عنوان کسی که یه بچه هم داره شاید کمتر بتونی درک کنی دو سال ناباروری بی علت و دکتر دوا عکس و سونو و iui و هر بار جواب منفي يعني چی.  

عزیز یه نگا به صفحه ات کردم به عنوان کسی که یه بچه هم داره شاید کمتر بتونی درک کنی دو سال ناباروری ب ...

من حدود ٥ سال نابارور بودم بعد دخترم رو با ivf دارم

و اينم بگم دخترم ٦ ماهه دنيا اومد و cp شد و اينم ميدونى كه بعد اين همه سختى و رنج و مخفى كارى با اين داستان روبرو شدن يعنى چى؟

اولين بچه بعد اين همه انتظار زود دنيا بياد و ٤ ماه تو nicu بسترى بمونه..! هر روز عين اين ٤ ماه بهم گفتن معلوم نيس چند روز ديگه بمونه!

چرا درك نكنم؟

الانم فقط به خاطر دخترم دارم دوباره اقدام مى كنم، بار درم منفى شدم اين انتقال سومم هست

هرچى خدا بخواد