2777
2789
عنوان

انتقال جنین های ۱۴۰۲

| مشاهده متن کامل بحث + 187865 بازدید | 3959 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام بچه ها ۲۶ سالمه بچه سالم هم دارم اگه کسی تخمک اهدایی از مشهد خواست بهم درخواست دوستی بده یک بار اهدا داشتم و ۱۴ جنین تشکیل شد

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍

سلام خیلی خیلی با مثبتیا خوشحال شدم و با جوابای منفی دلگیر و ناراحت شدم،منم انتقال چهارممه دیروز یه انتقالم بوده و فردا انتقال دوممه،انتقال دومرحله ای هستم و اینبار دکتر خراش داد برام،توروخدا برای منم دعا کنید اینبار بحق این ماه عزیز  که پراز ولادته منم دست پر باشم

ممنون میشم برای مادر شدنم صلوات بفرستین🌸
سلام دوستان خوبین بچه ها بتام شده 1620

عزیزم بسلامتی .ایشالله میری سونوهم میبینش .

هیچ رویدادی در دنیای بیرون رخ نمی‌دهد مگر آن‌که پیش از آن در دنیا ذهن رخ داده باشد. برای این که دنیایی زیبا برای خود بیافرینید نخست باید ذهن خود را زیبا کنید.
اره خداروشکر ولی ساک حاملگی تو سونو مشخص نشد

ممکنه زود باشه.روز چند سیکلت انتقال دادی ؟ باز دوباره قراره کی بری ؟

هیچ رویدادی در دنیای بیرون رخ نمی‌دهد مگر آن‌که پیش از آن در دنیا ذهن رخ داده باشد. برای این که دنیایی زیبا برای خود بیافرینید نخست باید ذهن خود را زیبا کنید.
سلام خیلی خیلی با مثبتیا خوشحال شدم و با جوابای منفی دلگیر و ناراحت شدم،منم انتقال چهارممه دیروز یه ...

ایشالله عزیزم میگیره. بسپرش بخدا تو این مراحلم خیلی استرس نگیر .