2777
2789
عنوان

پدربزرگ و مادربزرگم میرن حج دلم واسشون خیلی تنگ میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 29 پست
خدا پدرتونو رحمت کنه ب پدربزرگ مادربزرگتونم عمر با عزت بده

مممنونم همچنین به شماع

من قلبم با لبخندت میزنه🥰🥰                                                           من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداس...💖                           پدر از آسمان چه خبر مهمانی خدا تموم نشد برگردی؟؟😔😔🥲🖤❤                    آدمک خر نشوی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند...😎                                                                                          منیم فنجانیم اورئیمین پاراسی خوش گلیبسن من و باباوین زندگیسینه🥰🥰💖❤
بهشون از قول من بگو حج رفتن بهانه هست حج همین در خانه هست.کی اینو میخوان بفهمن .من بچه بودم همسایمون ...

کمکاشونو میکنن چرا ربطی داش الان

من قلبم با لبخندت میزنه🥰🥰                                                           من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداس...💖                           پدر از آسمان چه خبر مهمانی خدا تموم نشد برگردی؟؟😔😔🥲🖤❤                    آدمک خر نشوی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند...😎                                                                                          منیم فنجانیم اورئیمین پاراسی خوش گلیبسن من و باباوین زندگیسینه🥰🥰💖❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو ۵ میلیون میخواس هدیه بدی تو تاپیکات کدوم حرفتونو باور کنیم

شوخی بزار کنار خداوکیلی گفتم اگه اوضاع پدربزرگ‌ها خوب میتونه کار خیر بکنه بهشون برمیگردونم ولله در عرض ۲ماه قسم خوردم 

کمکاشونو میکنن چرا ربطی داش الان

ربطش این بود به یه نیازمند کمک کنن.به کشور عربستان سفر کردن .هیچ دردی ازشون دوا نمیکنه.حداقل بهشون بگو یه کشور برن که حداقل اب و هواش خوب باشه.خونه خدا در دل ادمهای نیازمند و ناتوانه.نه عربستان.اینو بفهمید

من هیچوقت دلم واسه پدربزرگ مادربزرگم تنگ نشد نه پدری نه مادری،،، هیچوقت ازشون هیچ محبتی ندیدم طرف پد ...

وآسه منم زیاد از طرف پدر خیر ندیدم

ولی مادر پدر مادرم خیلی مهربونن باور میکنی انگار فرشتن خیلی زحمت منو کشیدن

ربطش این بود به یه نیازمند کمک کنن.به کشور عربستان سفر کردن .هیچ دردی ازشون دوا نمیکنه.حداقل بهشون ب ...

چه ربطی دارع به وقتش کمک هم میکنن حج رفتن هم جزئی از وظایف اسلامه

ربطش این بود به یه نیازمند کمک کنن.به کشور عربستان سفر کردن .هیچ دردی ازشون دوا نمیکنه.حداقل بهشون ب ...

عزیزم‌اعتقاداتتون رو به همدیگه تحمیل نکنید

شما اعتقادت اینه این کارو کن چه اصراری داری!؟

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
چقد میخوای؟

من الان با اینکه باید درسامو بخونم دوچرخه تعمیر میکنم تو خونه تونستم ۳.۵جور کنم اما قیمتشون۹ تومن 

از تهران میخواستم بگیرم سفارش اصلا پول نمیخوام اگه میتونین کمک کنین ی جوری کتاب ها بتونم جور کنم تا قبل کنکور بخونم بخدا وقت ندارم پدرم دیابت داره ۶۵ سالشه

عزیزم‌اعتقاداتتون رو به همدیگه تحمیل نکنید شما اعتقادت اینه این کارو کن چه اصراری داری!؟

الان این بنده خدا پدرش ناتوانه میگه کتاب درسی میخوام درس بخونم.واقعا من میدونم گرفتن کتاب کنکوری چقدر گرون و سخته چرا بهش کمک نمیکنید .بله اینها درد هست .هر که درد داره داد میزنه.من درد مردمم را دارم هیجا هیچی نگم .چرا باید این باشه چرا چرا .این کشور بی صاحب فقط خرافات خرافات بار مردم میکنن .ایشالا که به ۵۰ نرسن

الان این بنده خدا پدرش ناتوانه میگه کتاب درسی میخوام درس بخونم.واقعا من میدونم گرفتن کتاب کنکوری چقد ...

عزیزم شما کمکش کن کتاب کنکور تهیه کنه

از کجا مید‌ونی ما کمک نمیکنیم هرکس در توانش کمک میکنم و دوربرش هستن شناسایی میکنه کمک میکنه

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
عزیزم شما کمکش کن کتاب کنکور تهیه کنه از کجا مید‌ونی ما کمک نمیکنیم هرکس در توانش کمک میکنم و دوربر ...

من اگه داشتم کمکش میکردم.والا اولا ندارم و دوما همون قدر هم که دارم اختیاری ندارم وگرنه کمک میکردم.میگه کتاب میخوام.