2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اصلا ساعت حساب نمیکردم فقط طوری میخوندم شبا گه سرمو میزارم بالش عذاب وجدان نداشته باشم 

یعنی برنامه ریزی و مشاور نداشتی؟

واسه کتاب تست چه منابعی استفاده میکردی

یعنی برنامه ریزی و مشاور نداشتی؟ واسه کتاب تست چه منابعی استفاده میکردی

مشاور اصلا چون خودم سلطان تجربه بودم و اینکه خودم خودمو بهتر از همه میشناسم نیازی به قربون صدقه کسی نداشتم . کتاب واس فیزیک نردبام خیلی سبز و واس زیست آیکیو و واس شیمی مبتکران و واس ریاضی نردبام و آیکیو ولی مقدم نیا بهتر از این ۲ کتاب میگه و واس فیزسکم یحیوی بهتر از نردبام 

مشاور اصلا چون خودم سلطان تجربه بودم و اینکه خودم خودمو بهتر از همه میشناسم نیازی به قربون صدقه کسی ...

منم با مشاور کنار نمیام 

واسه درسای عمومی چیکار میکردی فیلم می‌دیدی 

یا کتاب تست؟

منم با مشاور کنار نمیام  واسه درسای عمومی چیکار میکردی فیلم می‌دیدی  یا کتاب تست؟

دینی تست عربی تست و کتاب خیلی سبز زبان کتاب مبتکران و تست و ادبیات  چهار تا کتاب خیلی سبز و نشر الگو  

دینی تست عربی تست و کتاب خیلی سبز زبان کتاب مبتکران و تست و ادبیات  چهار تا کتاب خیلی سبز و نشر ...

واسه ما که عمومی حذف شده معلومم نیس برگرده یا نه 

باید تشریحی بخونیم

آزمون جامع شرکت میکردی مثلاً قلم چی یا گزینه دو و ماز ؟

چه برسونی چه نرسونی قلمچی خوب 

آخه میگن تقلب توی قلم چی زیاد شده و از شب قبل آزمون 

پاسخ برگ ها لو میره و واسه آزمون از کتابای قلم چی باید بخری چون منابع سوالات رو همونا اعلام می‌کنن😑

آخه میگن تقلب توی قلم چی زیاد شده و از شب قبل آز مون  پاسخ برگ ها لو میره و واسه آزمون از کت ...

احححح بام به حرف بقیه گوووووووووش نکن تو فقط با درصدات حال کن رتبه و تراز پوچ پیشرفت کن