2777
2789
اتفاقا بیشتر پزشک ها میمونن  چون هم مهاجرت براشون سخته  هم درآمدشون اینجا خوبه  ...

نه عزیزم. ببخشید می‌دونم روی صحبتت با من نبود ولی به عنوان یه پزشک که همسر و اطرافیان و دوستانش هم پزشکن دارم می‌گم که هرکس توانایی رفتن رو داره، به رفتن فکر می‌کنه.

اونی که نمی‌ره هم به خاطر وابستگی خانواده و ... نمی‌ره. مهاجرت با پزشکی خیلی سخت‌تر از مهاجرت با مهندسیه اما درآمد خارج از کشور با درآمد اینجا قابل مقایسه نیست. شما اون پزشک با بیست سی سال سابقه که از ده سال پیش معروف بوده رو نبین. :)

یادآوری: این سایت نماینده‌ی خوبی از جامعه‌ی اون بیرون نیست؛ اینجا خیلیا اجازه‌ی بیان نظرات و نحوه‌ی زندگیشونو ندارن.                                                                                    هر عقیده‌ای محترم نیست، حقِ داشتنِ عقیده‌ست که باید بهش احترام گذاشت.                
نه عزیزم. ببخشید می‌دونم روی صحبتت با من نبود ولی به عنوان یه پزشک که همسر و اطرافیان و دوستانش هم پ ...

عزیزم منم دوروورم پزشک زیاده 

به جز یه نفرشون هیچ کدوم به مهاجرت فکر نمیکنن 

حتی یکیشون کل خانواده اشو فرستاده اونور خودش مونده اینجا😂😂

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم همه پزشک ها رفتن این چند تا هم که موندن درحال گرفتن ویزا هستن یا دیگه براشون دیر،شده  ...

من در این مورد خیلی اطلاعاتی ندارم، ولی یه دخترخاله دارم که تقریبا ۱۵ سال پیش رشته پزشکی دانشگاه دولتی فارغ التحصیل شد یه مدت اینجا کار کرد و طرحش و گذروند بعد با یه آقای مهندس ایرانی که سالها مقیم آمریکا بود ازدواج کرد و رفت امریکا، چندبار که اومد ایران گفت اونجا به من اجازه کار نمی‌دن و قانونشون اینه باید دوسال زیر نظر خودشون حداقل دوره بگذرونم و بعد از موفقیت اجازه میدن به عنوان پزشک عمومی کار کنم 

گفتم من زیاد وارد نیستم، ولی فکر میکنم این پزشکهایی که مهاجرت میکنند بعضی هاشون اینجا حسابی درآمد کسب کردن و دیگه میرم اونجا با این پولا زندگی کنن، و یا خیلی تو کارشون معروف و تاپ هستن که میرن اونجا هم فوری اجازه کار دارن 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
اون پزشکی که میره تا تخصصش رو تو ایران بوده و بخش بزرگ زندگیش رو باخته  پزشک عمومی به اسونی مه ...

اتفاقا تو کشورهای خارجی پزشک عمومی بیشتر به کارشون میاد تا متخصص حتی حقوق عمومی بالا تره بر عکس ایران چند تا از،پزشک ها همین اربیل عراق رفتن یا قطر خیلی هم از حقوق هم زندگی وکار راضی هستن همین الان آلمان  نیاز داره کلیه رشته های پزشکی و پیرا پزشکی خیلی سریع هم استخدام میکنه 

اتفاقا تو کشورهای خارجی پزشک عمومی بیشتر به کارشون میاد تا متخصص حتی حقوق عمومی بالا تره بر عکس ایرا ...

اطلاعات من و سابقه ۷ سالی کاری من چیز دیگه ای رو میگه 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]
نه عزیزم. ببخشید می‌دونم روی صحبتت با من نبود ولی به عنوان یه پزشک که همسر و اطرافیان و دوستانش هم پ ...

خانم دکتر اتفاقا مشاور مدرسه دخترم هم میگه کشورهای مدرن و پیشرفته اروپایی و آمریکایی بیشتر خواهان دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته های فنی و مهندسی و ریاضی ما هستن چون این رشته ها باعث پیشرفت تکنولوژی میشه 

نمی‌دونم حرفش درسته یا نه 

میگه اینجا مهندس‌ها بازار کار مناسبی ندارند وگرنه دنیا الان خواهان رشته های فنی و مهندسی هست 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
عزیزم منم دوروورم پزشک زیاده  به جز یه نفرشون هیچ کدوم به مهاجرت فکر نمیکنن  حتی یکیشون ...

ازشون شرایط کاری پزشکای جوون‌تر رو بپرس پس. اینکه قرارداد نمی‌بندن، بیمه نمی‌کنن، حقوق ساعتی ۸۰ می‌دن اونم با تاخیر، شرایط بیمار دیدن برای کسی که مطب خودشو نداره چطوریه. که درمانگاه‌ها مجبورت می‌کنن تزریقات بنویسی که پول اجاره‌شون دربیاد. اینکه حقوق من پزشک روستایی بهداشت که بجز پزشک بودن مسئول مرکز هم بودم، از حقوق بهورزم با مدرک سوم راهنمایی پایین‌تر بود. که دوست من توی سه ماه خدا می‌دونه چند هزار نفر مریض دید و برای اون چند هزار نفر ۲۵ میلیون قرار بود بهش بدن که با مالیات‌هایی که توی چند مرحله ازش کم شد ۱۲ میلیونش موند. سمت شما رو نمی‌دونم، سمت ما حتی اتند طب اورژانسمون هم ول کرده مهاجرت کرده :))

یادآوری: این سایت نماینده‌ی خوبی از جامعه‌ی اون بیرون نیست؛ اینجا خیلیا اجازه‌ی بیان نظرات و نحوه‌ی زندگیشونو ندارن.                                                                                    هر عقیده‌ای محترم نیست، حقِ داشتنِ عقیده‌ست که باید بهش احترام گذاشت.                
بازم مخالفم  خیلی از کشورها اصلا مدرک پزشکی ایرانو قبول ندارن  من که ندیدم پزشکی مهاجرت ...

با یک قسمت حرف شما موافقم 

اونقدر که پزشک تو ایران بزرگ هست و اهمیت زیادی داره و طرفداران فراوانی داره تو کشورهای پیشرفته به این اندازه نیست 

منم دیدم پزشکهای جراح و فوق تخصصی که اینجا درآمد عالی دارند اصلا مهاجرت نمیکنن خانواده و بچه هاشون و میفرستن ولی خودشون موندن همینجا کار میکنن احتمالا تا وقتی که توان جسمی فعالیت تو رشته خودشون رو دارن و میتونن درآمد کسب کنند همینجا می مونن

من در این مورد خیلی اطلاعاتی ندارم، ولی یه دخترخاله دارم که تقریبا ۱۵ سال پیش رشته پزشکی دانشگاه دول ...

بله باید اونجا دوره ای خودشونو بگذرونن از ۲ تا ۵ سال اما تو همون دوران هم حقوق میگیرن البته اگه روزنه کاری اینجا داشته باشن وببرن این زمان نیاز نیست یکی لز،دوستان رفته بود کانادا اومده بود ایران کلاس باز اموری آخه ایران قبول دارن اگه سابقه کاری،داشته باشی راحت قبول میکنن بعد حداقل سختی همون دوره ۲ تا ۵ ساله بوده البته بعد کرونا شرایط،فرق کرده دیدن احتیاج دارن راحت تر کردن الان آلمان راحت قبول میکنه اما اگه همون دوره ها هم باشه بازم خیلی خوبه چون سختی کارهمون چتد،ساله که اگه پشتوانه مالی داشته باشه بعدش خوب میشه 

خانم دکتر اتفاقا مشاور مدرسه دخترم هم میگه کشورهای مدرن و پیشرفته اروپایی و آمریکایی بیشتر خواهان دا ...

من از بازار کار رشته‌های دیگه توی دنیا خبر ندارم، ولی مطمئنم نیروی متخصص هرجای دنیا که بره ازش استقبال می‌شه. معمولا به پزشکی سخت‌تر می‌گیرن چون حساس‌تره و گایدلاین‌ها و داروها و بیماری‌های شایع و ... توی جاهای مختلف دنیا با هم متفاوتن. یعنی حتی کسی که توی مثلا انگلیس پزشکه، نمی‌تونه بدون امتحان بره توی کانادا و پزشکی کنه. یکم سخت‌تر می‌گیرن کلا.

من از بازار کار رشته‌های دیگه توی دنیا خبر ندارم، ولی مطمئنم نیروی متخصص هرجای دنیا که بره ازش استقب ...

درسته اینم شنیدم 

منظورتون بیماری های بومی و شرایط ژنتیکیه هر منطقه و کشور هست؟

بازم مخالفم  خیلی از کشورها اصلا مدرک پزشکی ایرانو قبول ندارن  من که ندیدم پزشکی مهاجرت ...

بستگی،داره کدام دانشگاه باشی همسرم دانشگاه تهران از،ورودی اون سال اونها فقط ۲۰ نفر موندن ایران اونها از نداشتن پشتوانه مالی و ترس از تنهای و غربت 

درسته اینم شنیدم  منظورتون بیماری های بومی و شرایط ژنتیکیه هر منطقه و کشور هست؟

اینم جزوشه. البته من سوادی توی زمینه‌ی MPH (رشته‌ی بهداشت عمومی که پزشکی و پیراپزشکی و.. رو توی مناطق مختلف دنیا مقایسه می‌کنه) ندارم و فقط در حد توضیحاتی که توی مسیر مهاجرت خودم بهش برخوردم می‌دونم.

دقیقا درسته هر کی بتونه میره اونی هم که مونده پشیمون شده ولی دیگه دیره  

من برادر زادم همین الان داره دندانپزشکی می خونه ولی همین الان فکر،رفتن ه و میگه اشتباه کردم کاش اونجا میرفتن درس میخوندم 

کسی بمونه ار اول بده خیلی راحت تره  اینجا از،زمان درس خوندن عذاب ت میدن تا زمان کار  الان که شرایط کار،برای پزشک های جوان سخت شده 

انشاله همه جوانها مون موفق،باش انشاله کشور،به روزهای برسه که هیچ کس برای زندگی بهتر کشورش ترک نکنه 🤲🤲بهرحال شهروند درجه دو بودن سخته 

2810