2777
2789
عنوان

عکس من توی عروسی داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2669 بازدید | 103 پست

اسی اهنگ برزی پلی شد همین که تایپکتو باز کردم😂

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲سال

خوشگلی عشقتون پایدار😁❤️

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
🤣درزی درزی درزی

خداییش از لحاظ روحی نیاز دارم آیت احمد نژاد بیا توی حیاط اپارتمان منم مثل دیوانه ها دو تا دستمال بگیرم دستم برم وسط 

انقدددددر برقصم ک جونم درارد😂😂😂😂

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙

عزیزم من امضاتو ندیده بودم، برای دوستمون پیام گذاشته بودم ولی شما جواب دادی. تازه امضاتو دیدم. از خدا میخوام هرچه زودتر با خیر و صلاح خودش دلتون رو شاد کنه و فرزند سالم و صالح و عاقبت بخیری رو روزیتون کنه. من درکت میکنم گلم

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم 

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
پاک میشه نره گوگل ؟

نمیدونم عزیزم

عکس ک باز نمیشه،ولی اگه لینک بزاری و حذف یک روزه بزنی پاک مییکنه سایتش، اینجا عم اگ گذاشتی باید قبل لینکت یچیزایی تایپ کنی ک وقتی ریپلایش میکنن لینکت معلوم نباشه،یا بگی ریپ نکنن

،😂😂😂😂😂😂😂👌عالی بود 

نخند برو یه زنگ بزن کاک آیت بیاد🤣