2777
2789
عنوان

عکس من توی عروسی داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2669 بازدید | 103 پست
خوشگلی لحظه اول که دیدمت یاد مهسا افتادم😢😢

منم شبیه اسیم خیلی 

اسمم مهساست و کوردم 

خیلییی توی کلاس چ بیرون میگن شبیه اشم😪🥲

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونمممم گلمممم

فدات نازنین  

اگر یادت بود برای منم دعا کن. من ۶تا سقط داشتم و هنوز نینی ندارم و الان دیگه خیلی دلم میخواد. برام طلب خیر و خوشی کن از خدا مامان مهربون  

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
https://s8.uupload.ir/files/img_۲۰۲۳۰۵۰۶_۱۶۵۹۵۵_tevq.jpg

عزیزم سنی نداری که امضات رو خوندم گفتم شاید چهل ساله باشه

انشالله که هرچه زودتر خدا یه نی نی سالم و صالح بهت بده

من خدایی دارم که در این نزدیکیست...                                 واسه روبه راه شدن کارو زندگیمون یه صلوات می فرستی؟🙃 

اسی چند وقته ازدواج کردی؟

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
عزیزم چه خوشگل و معصومی😍😍کورد هستین؟ لباستم خیلی خوشگله😍😍عاشق لبای محلیم

اره لباس کردیه . نظر لطف شماست

من عاشق شوهرمم اما بچه دار نمیشیم هرکسی برای بچه دار شدنم دعا کنه ازش ممنون میشم.اللهم صل علی محمد و ال محمد
چی بگم که اگه بگم تعلیق میشم و سیم کارت دیگه ندارم

منم🥲🤌

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙