2777
2789

من باردارم و  الان هفت ماهمه 

بیمه هم حدودی ۸ سال پیوسته دارم و همچنان داره برام رد میشه ولی چند ماهه بخاطر شرایطم مرخصی گرفتم و سرکار نیستم حقوق دریافتی ندارم اما همنطور که گفتم بیمه ام داره رد میشه

از کی باید برای بیمه زایمانم اقدام کنم و حدودی چقدر بهم پرداخت میشه؟؟؟

اگه این یکی دوسال اخیر کسی حقوق از بیمه برای مرخصی زایمانش دریافت کرده مبلغش چقدر بوده بهم بگید لطفا❤️🙏🏻

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

من برای ۹ ماه مرخصی زایمان حدود ۵۰ تومن برام واریز شد.

سراپا اگر زرد و پژمرده ایم.     ولی دل به پاييز نسپرده ایم.     چو گلدان خالی لب پنجره.     پر از خاطرات ترک خورده ایم.      اگر داغ دل بود، ما دیده ایم.      اگر خون دل بود، ما خورده ایم.      اگر دل دلیل است، آورده ایم.      اگر داغ شرط است، ما برده ایم.      اگر دشنه ی دشمنان، گردنیم.      اگر خنجر دوستان، گرده ایم.      گواهی بخواهید اینک گواه:      همین زخم هایی که نشمرده ایم!      دلی سربلند و سری سر به زیر.      از این دست عمری به سر برده ایم.
من برای ۹ ماه مرخصی زایمان حدود ۵۰ تومن برام واریز شد.

چه سالی عزیزم؟ ۱۴۰۱  بود زایمانتون؟

میشه لطفا پایه حقوق بیمه تون رو که رد میشده بهم بگید؟

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه سالی عزیزم؟ ۱۴۰۱  بود زایمانتون؟ میشه لطفا پایه حقوق بیمه تون رو که رد میشده بهم بگید؟

اسفند ۱۴۰۰ زایمان کردم. دی ماه ۱۴۰۱ برام واریز شد. البته من خودم آخر مرخصی زایمان رفتم پیگیری کارای بیمه رو کردم. ولی شما از همون ابتدا هم میتونی بری. پایه حقوق بیمه ام نه و پانصد بود.

سراپا اگر زرد و پژمرده ایم.     ولی دل به پاييز نسپرده ایم.     چو گلدان خالی لب پنجره.     پر از خاطرات ترک خورده ایم.      اگر داغ دل بود، ما دیده ایم.      اگر خون دل بود، ما خورده ایم.      اگر دل دلیل است، آورده ایم.      اگر داغ شرط است، ما برده ایم.      اگر دشنه ی دشمنان، گردنیم.      اگر خنجر دوستان، گرده ایم.      گواهی بخواهید اینک گواه:      همین زخم هایی که نشمرده ایم!      دلی سربلند و سری سر به زیر.      از این دست عمری به سر برده ایم.
اسفند ۱۴۰۰ زایمان کردم. دی ماه ۱۴۰۱ برام واریز شد. البته من خودم آخر مرخصی زایمان رفتم پیگیری کارای ...

ممنون جواب دادید گلم

پس من بعد زایمانم باید برم پیگیری کنم؟

ممنون جواب دادید گلم پس من بعد زایمانم باید برم پیگیری کنم؟

خواسش میکنم. اختیار با خودتونه. اگر بخواهید ماهیانه یا هر دو ماه یکبار حقوق علی الحساب مرخصی زایمان دریافت کنید می تونید بلافاصله بعد از زایمان با گواهی پزشکتون برید بیمه. اگر هم که نه میخوایید یکجا دریافت کنید آخر مرخصیتون برید. البته ماهیانه هم کل مبلغ یک ماه رو نمی‌ریزن. چون مطمئن نیستن که شما میخوایید بعد از مرخصی بیمه تون رو ادامه بدید یا نه یه مبلغی رو ماهانه علی الحساب میریزن و مابه تفاوتش رو آخرسر واریز می کنن.

خواسش میکنم. اختیار با خودتونه. اگر بخواهید ماهیانه یا هر دو ماه یکبار حقوق علی الحساب مرخصی زایمان ...

😘😘😘 بازم ممنون