2777
2789
عنوان

همین الان امادگی دارین مهمان بیاد خونتون 🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 78 پست
غذا نیمرو هم باشه تو خونه تمیز می چسپه 😍

آش رفته هم میتونم براش بپزم حبوبات پخته دارم😁 یا ی چیزی با گوشت چرخی ک زود آماده شه

من عاشق مهمونم هروز زنگ میزنم ب این و اون.جالبه کسی منو دغوت نمیکنه.باید بذارم کنار این رفتارمو🙄😁

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
ممنونم عزیزم شرایط خیلی سختی هست دعا کن برام 

حتما فداتشم .سوره واقعه رو زیاد بخون میگن واسه رزق و روزی خوبه

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیر  یه فامیل درجه یک داریم اونا خودشون ما رو هرزگاهی دعوت میکنن   ما میخوایم با ...

وقتی بد موقع زنگ میزنن شما هم بهانه بیار واقعا گاهی اوقات حتی به اندازه یه پذیرایی معمولی هم توی خونه مواد غذایی یا میوه و.. نیست و دیگه کسی نباید بی اطلاع قبلی خونه کسی بره. 

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
بچه جاریم  خجالت نمیکشه هرروز هروز میفرستنش اینجا  خب ناهارشم دادم خورد یعنی چقدر دیگه ب ...

دفعه بعد خواست بیاره بگو مریضم نمیتونم حواسم بهش باشه ببخشید ی وق اتفاقی براش می افته بعدم دفعه بعدی هم ی بهونه دیگ بیاری نمیارتش 

آش رفته هم میتونم براش بپزم حبوبات پخته دارم😁 یا ی چیزی با گوشت چرخی ک زود آماده شه من عاشق مهمونم ...

عزیزم زنده باشی .روزیت پرکت .بعد شام واسه شب نشینی برو قبلش زنگ بزن تا پشت در نمونی 

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
خونه تمیز هست ولی بسیار خسته هستم بی خبر بیاد فقط خوراکی میریزم جلوش بخوره بره

تصورت کردم 😁منظورم وسیله پذیرایی نبود فقط تمیزی بود که شما اوکی اید 💫

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
عزیزم زنده باشی .روزیت پرکت .بعد شام واسه شب نشینی برو قبلش زنگ بزن تا پشت در نمونی 

مرسی فداتشم. ارتباطا کم شده متاسفانه ☹️

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
خیر  یه فامیل درجه یک داریم اونا خودشون ما رو هرزگاهی دعوت میکنن   ما میخوایم با ...

با خنده بهشون بگید ما خیلی دوس داریم وقتی مهمون میخاد بیاد خونمون از قبل بگه تا اماده باشیم و .... همینو بگی حتما دفعه بفد خبر میدن

خونه تمیزه پول هیچی نداریم مواد غذایی هم نداریم برا مهمون در حد خودمون فقط تا چندروز داریم که برا مه ...

منظورم تمیزی خونه بود ابجی 🥲

مرسی فداتشم. ارتباطا کم شده متاسفانه ☹️

چرا ؟؟ابجی .داداشی ؟؟