2777
2789
عنوان

همین الان امادگی دارین مهمان بیاد خونتون 🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 78 پست

هر ثانیه بله همیشه تمیزه با وجود دوتا فسقلی شیطون کلا عادتم اما اینکه هر روز شیش صبح بیدارم  بی تاثیر نیست و عادت دارم کارهام ب برنامه و همیشه میرسم و مرتب همه جا 

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.
هر ثانیه بله همیشه تمیزه با وجود دوتا فسقلی شیطون کلا عادتم اما اینکه هر روز شیش صبح بیدارم  بی ...

خسته نباشی 

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا ؟؟ابجی .داداشی ؟؟

یدونه آبجی دارم اتفاقابیشترم خونه اون میرم . داداشم کوچیکه 

شوهرم با خانوادش قهر بودسه سال.تازه آشتی کرده قراره بریم . پوکیدیم تو خونه

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
دفعه بعد خواست بیاره بگو مریضم نمیتونم حواسم بهش باشه ببخشید ی وق اتفاقی براش می افته بعدم دفعه بعدی ...

فک کردی نمیاره 

گلم خیلی ساده ای 

اعصابم ریخته بهم 

دیروز کلی کار داشتم خستم خوابم میاد اینم هی میره تو آشپزخونه

روانمو ریخته بهم

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
فک کردی نمیاره  گلم خیلی ساده ای  اعصابم ریخته بهم  دیروز کلی کار داشتم خستم خوابم ...

درو قفل کن خودتم زنگ زدن بگو خونه نیستم 

اصن ب شوهرت بگو بگه بهشون که نمیتونی نگهش داری دیگ الان ادم حوصله خودشو ندارع چ برسه بچه فامیل

حالا من یه روز صبح تعطیل زود پاشدم همه جارو برق انداختم.اخر کارام بود چای هل دم کرده بودم بشینم

جاریم و شوهرم ز زدم ک نزدیک ما هستن میایم خونمون🤣🤣🤣ساعت ۱۰ صبح بودا.

چند دقیقا بعد اومدن 

خود جاریم گفت چقد خونتون تمیزه خونه ما داغون بود اومدیم بیرون🤭🤭🤭

درو قفل کن خودتم زنگ زدن بگو خونه نیستم  اصن ب شوهرت بگو بگه بهشون که نمیتونی نگهش داری دیگ ال ...

والا بخدا 

میترسم به همسرم بگم فک کنه من حسود بچم 

اگه خودم اعصاب بچه داشتم خب خودم میاوردم 🤦

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
والا بخدا  میترسم به همسرم بگم فک کنه من حسود بچم  اگه خودم اعصاب بچه داشتم خب خودم میاو ...

خب بگو دیگ

میدونی وقتی شوهرت خونه است بزار ببینه بچه دارس سخته تو هم خودتو بزن ب مریضی بگو اصلا نمیتونم نگهداری کنم از ی بچه خوشم نمیاد همینو خب بهش بگو 

والا بخدا  میترسم به همسرم بگم فک کنه من حسود بچم  اگه خودم اعصاب بچه داشتم خب خودم میاو ...

پس اونا قصدشون از این کار اینه ک تو خودت بچه بیاری فک میکنن اگ بچه پیشت باشه دلت بچه میخاد

چندسالته چند ساله ازدواج کردی مگ

یدونه آبجی دارم اتفاقابیشترم خونه اون میرم . داداشم کوچیکه  شوهرم با خانوادش قهر بودسه سال.تاز ...

برو .منم مبرم خونه عزبزانم نمی شه تنهایی تو خونه

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
خیر  یه فامیل درجه یک داریم اونا خودشون ما رو هرزگاهی دعوت میکنن   ما میخوایم با ...

البته خودشون میخوان بریز بپاش نکنن 

یهو میان ما هم بریز بپاش نکنیم 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
برو .منم مبرم خونه عزبزانم نمی شه تنهایی تو خونه

اره عزیزم 

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...