2777
2789
عنوان

دختر یا خانومی هست از همسر یا دوست پسرش بزرگ تر باشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 50 پست
سن که چیزی نیست واقعا اگه طرف رو دوست داشته باشی میشه تحمل کرد فقط باید ادم دهن بینی نباشی چون اطراف ...

آره دوست من 

قد بلند تر از همسرشه خیلی اوم خوبن خیلی 

دختر بنفشم دیوونه کاکائو 🍫💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا چقدر بزرگ تری چند سالته و چند سالشه   چطوریه خوبه دوستش واقعیه یعنی مگه میشه ...

وا عزیزم:| بنظرم طرز فکرتو قبل هر چیزی تغییر بده. کاری به سن و اینا ندارم، ولی جدی منظورت چیه که " مگه میشه از خودت بزرگتر باشه ولی دوست داشته باشه" ینی چییییی!!!!!

من ۱۱ ماه از شوهرم بزرگم نه هیچ مشکلی پیش نیومده چون کمتر ازسنم نشون میدم من ۷۰/۲/۱۳ شوهرم ۷۱/۱/۶

خواهرمم ۳ سال از شوهرش بزرگه اونام مشکلی ندارن 

جایی به دور از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند،چه بی رحمانه تنهاست ،وچه به ناچارقوی😔
سن که چیزی نیست واقعا اگه طرف رو دوست داشته باشی میشه تحمل کرد فقط باید ادم دهن بینی نباشی چون اطراف ...

من از همسرم یه نمه بلند ترم 

این اصلا مشکلی نیست 

ولی این که تو کل فامیل همسرم از همههههههه خانما من یه گردن بلند ترم واقعا آزار دهنده اس برام 

همش حس یا زرافه دارم 😐

من از همسرم یه نمه بلند ترم  این اصلا مشکلی نیست  ولی این که تو کل فامیل همسرم از همهههه ...

نگو عزیزم قد بلند که خیلی خوبه هر کسی قد بلند نداره

وا عزیزم:| بنظرم طرز فکرتو قبل هر چیزی تغییر بده. کاری به سن و اینا ندارم، ولی جدی منظورت چیه که " م ...

آخه خالبه برام یعنی نظر آدم عوض نمیشه 

بخدا قصد ناراحت کننده ندارم عزیز دلم 

🙂

من از همسرم یه نمه بلند ترم  این اصلا مشکلی نیست  ولی این که تو کل فامیل همسرم از همهههه ...

اخی عزیزم 😍 بعد مثلا جایی میرید بهتون نمیگن به شما میخوره بزرگتر باشی؟ 

من یه خواستگار داشتم خیلی عاشقم بود قدش از من کوتاه تر بود بابام نذاشت باهم ازدواج کنیم از وقتی من ازدواج کردم مجرد مونده گفته دیگه ازدواج نمیکنم خیلی دلم براش میسوزه....

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40