2777
2789
عنوان

دختر یا خانومی هست از همسر یا دوست پسرش بزرگ تر باشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 50 پست
واقعا چقدر بزرگ تری چند سالته و چند سالشه   چطوریه خوبه دوستش واقعیه یعنی مگه میشه ...

من تقریبا یک سال و نیم...خدارو شکر....تا حالا نه‌اون به من بی ادبی کرده نه من به اون....تقریبا هشت سال هم میشه ازدواج کردیم...کلا کوتاه میایم هر دومون...و اعتقادمون اینه که زندگی خیلی کوتاه تر از اونه که جنگ کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی عزیزم 😍 بعد مثلا جایی میرید بهتون نمیگن به شما میخوره بزرگتر باشی؟  من یه خواستگار داشتم ...

نه عزیز تا حالا کسی این حرفو نزده بهم 

صورتم کم سن و سال تر میخورم 

شوهرمم پنج سال بزرگتر هست از من 

ولی خب از نظر قدی متاسفانه خانواده شون کوتاهند 

وگرنه بقیه موارد اوکی هست

واقعا چقدر بزرگ تری چند سالته و چند سالشه   چطوریه خوبه دوستش واقعیه یعنی مگه میشه ...

با این طرز فکرت همه ی مردایی ک از زنشون بزرگتر هستن بدون شک‌عاشق و دلباخته ی زنشون هستن...😑😑حس میکنم خودت به بلوغ فکری و عاطفی هنوز نرسیدی

نه عزیز تا حالا کسی این حرفو نزده بهم  صورتم کم سن و سال تر میخورم  شوهرمم پنج سال بزرگت ...

ان شالله که همیشه خوشبخت باشید عزیزم من صورتم بیشتر بهم میخوره الان 26ولی میخوره 30سالم باشه....

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با این طرز فکرت همه ی مردایی ک از زنشون بزرگتر هستن بدون شک‌عاشق و دلباخته ی زنشون هستن...😑😑حس میک ...

عزیزم من توهین نکردم 

اگه کنم ب خودم هم توهین میشه 

دقیق هم همین طوره بیشتر دل باخته هستن

دختر بنفشم دیوونه کاکائو 🍫💜