2777
2789
عنوان

خواهرانه میگم...

201 بازدید | 15 پست

حرف حقیع  خودتون رو مثل ساعت نکنید که تا باتری توش نذاری کار نمیکنه 

خودتون رو وابسته نکنید نکنید نکنید  که بعد که رفت نتونید حسی داشته باشید 

من خودم رو کردم مثل ساعت از سادگیم بود  بعد از ۹ ماه مه گذشته از جدایی ن اعتمادم برگشته ن حسم مجازی ام بود ها ی رابطه خیلی‌ ساده 

که الآنم ی ماه رفتم تو رابطه هیچ حسی ندارم بش هیچ شکاک شدم گیرای الکی مگیریم که ولم کنه میگم تو از من ۱۰ ماه کوچیک تری نمیشه میگه ب سن نیس ی ماه التماس که بیا باهم باشیم کاری نکنیم که مثل قبل بشی  نمیزارم آب تو دلت نکون بخوره من مثل اون نیستم با این که هیچ هستی نداشتم شرط هام رو گفتم همه رو قبول کرد  حالا که ی ماه گذشته هیچ گونه حسی ندارم بش با اینکه دیدمش دین رو گرفته بغلم کرده بوسم کرده هیچ هیچ حسی ندارم حتی. ی درصد  

خواهرانه بگید چیکار کنم که ولم کنه یا اینکه من حسم برگرده ؟؟

دختر بنفشم دیوونه کاکائو 🍫💜

سعی کن خودتو تغییر بدی

بیشتر باهاش وقت بگذرون یکاری کن بهتون خوش بگذره

درست میشه منم دقیقا تو موقعیتت قرار دارم

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده😄‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ طراح مُد ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌. دارای مدرک FCE و TTC زبان🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترسیدی اینم بره اینطوری شدی یاد بگیر  دل نبندی و فقد خوش باشی از شریط لذت ببر رفت که رفت  مگه اون یکی رفت چطور شد اینم مثل اون فقد دل سپردن به کسی خیلی اشتباه هست  زنگ تفریح اولی بودی وبی الان بذار برات زنگ تفریح بشن 

سعی کن خودتو تغییر بدی بیشتر باهاش وقت بگذرون یکاری کن بهتون خوش بگذره درست میشه منم دقیقا تو موقع ...

چی کنم آخه دلم میسوزه دیگرحس ی طرفه شده قبلاً رل داشته دختره خیانت کرده 

برحرفام گوش می‌کنه خر وی میگم میگه حرف تو هر سازی بزنی می‌رقصم فقط نقطه ضعفش  پسره که چت نکنی و مزاحم شدن بگی 

ولی من حس میکنم هوسه 

ترسیدی اینم بره اینطوری شدی یاد بگیر  دل نبندی و فقد خوش باشی از شریط لذت ببر رفت که رفت   ...

برا همینجوری هست من اون مهم بود که رفت  خیانت کرد دیگه   برام سرگرمیمه 

چی کنم آخه دلم میسوزه دیگرحس ی طرفه شده قبلاً رل داشته دختره خیانت کرده  برحرفام گوش می‌کنه خر ...

پس کات کن

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده😄‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ طراح مُد ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌. دارای مدرک FCE و TTC زبان🌱

قشنگ درکت میکنم چی میگی

ببین کسی که بخواد بره میره کسیم بخواد بمونه میمونه اون رفت حالا به هردلیلی و مجازیم بود بهتر که بیشتر وابسته نشدی که فاصله گرفتن واست سخت تر میشد

با این نفر دوم اگر حسی نداری چون هنوز دلت با قبلیس وارد رابطه نشو باهاش تا اونو فراموش کنی و نسبت به قبلی سرد شی اگر کلا حسی به دومی نداری که تمومش کنی بهتره مجبور نیستی با کسی باشی که نه حسی بهش داری و نه دوسش داری 

امیدوارم حس پشیمونی رو دیگه تجربه نکنی❤❤

ترسیدی اینم بره اینطوری شدی یاد بگیر  دل نبندی و فقد خوش باشی از شریط لذت ببر رفت که رفت   ...

نترسیدم که بره. 

بره که بره مهم نیس نمیخاد بفهمه که عشق نیس هوسه 

شما نباید تو رابطه می‌رفتی تا وقتی که قبلی رو فراموش نکردی و احساس نیاز به جنس مکمل نیومده سراغت. حالا که واردش شدی پیشنهاد من بهت اینه بذاری همین جوری زمان بگذره و اونم خودشو بهت ثابت کنه 

اگه اومد دنبالت باهاش برو بیرون وگرنه اصرار نکن که بیاد دنبالت، اگه بهت پیام داد بهش پیام بده، کلا افراط نکن و هم خودتو آزاد بذار و هم اونو 

بذار کم کم علاقه شکل بگیره و اینو بدون که ممکنه مثل دفعه قبلی هیچکسی رو اونجوری دوست نداشته باشی :) 

قشنگ درکت میکنم چی میگی ببین کسی که بخواد بره میره کسیم بخواد بمونه میمونه اون رفت حالا به هردلیلی ...

ایشالا که دیگه حس پشیمونی ‌‌‌‌رتجربه نکنم 

دلیل رفتن اولی خیانت بود 

مجبور نیستم فقط نمیخام دل اون بشکنه چون خودم زخم دل شکسته خوردم 

ایشالا که دیگه حس پشیمونی ‌‌‌‌رتجربه نکنم  دلیل رفتن اولی خیانت بود   مجبور ن ...

نگران دل شکسته اون نباش تو مهمتری 

خودتو نادیده نگیر 

دلت واسه پسرا نسوزه 

اونم پسرای الان

همه مثل هم نیستن اما درکل مراقب خودت باش خودتو اولویت قرار بده 

شما نباید تو رابطه می‌رفتی تا وقتی که قبلی رو فراموش نکردی و احساس نیاز به جنس مکمل نیومده سراغت. حا ...

اینکه دیگه نمی‌تونم کسی رو مثل اون دوست داشته باشم درسته ندارم و نمیتونم داشته باشم 

دقیقا همین کار رو می‌کنم پیام میده جواب میدم زنگ میزنه جواب میدم  بگه بیا میرم من نمیگم بریم مشکل اینم هی که ده ما من بزرگ ترم 

هر دو ۱۸ ساله

۹ ماه از جدایی گذشته من حسی ندارم بش  گفتم شاید  یکم سر گرم بشم دیگه مثل قبل نباشم 

نگران دل شکسته اون نباش تو مهمتری  خودتو نادیده نگیر  دلت واسه پسرا نسوزه  اونم پس ...

اینکه من خودم مهم و خودم  

بعدم درسم 

و دیگه هیچ کس