2777
2789

ماهن😌🤣

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مغرور.گنده گوووو

آبان ماه قشنگترین ماه زندگیمه چون هم توی این ماه ازدواج کردم با عشقم ،هم فهمیدم باردارم😍💎۱۲/۸/۱۴۰۱ بی بی چکم مثبت شد وفهمیدم تو دلی دارم خدایا مراقبش باش❤️1/11/1401 فهمیدم تودلیم یه دخترنازه عشق بابا مامانشه❤️😍۲۷ هفته فهمیدم دخترنازم عجله داره برای بدنیا اومدن.کلی امپول زدم که سروقت بیادومیدونم سروقتش میاد😍🧿دوستت دارم مامان   ۲۵/۰۱/۱۴۰۲.دخترعجول ونازمن توی تاریخ تولد خودم ۸ خرداد سال۱۴۰۲(طبیعی) بدنیا اومد😍😍خداهدیه اش رو بهم داد توی تولدم.خوش اومدی دخترنازم😍😍🤍خداروشکر‌که سالمی😍😍

بنده ای از بندگان خدا هستند مثل بقیه ماه ها  

بدترین گناهی که میتونی مرتکب بشی اینه که انقدر ساده باشی تا بقیه بتونن ازت سو استفاده بکنند!♡♡ نقطه مقابلعشق ،نفرت نیست ! ترک کردنه...

یه دوست آذرماهی دارم انقد بی شخصیته باعث شده دیدم به همشون منفی بشه

تاریخ سخن خواهد گفت🕊خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است❤سربرزی لکستان🌱خنده کن تا جای خون در من عسل جاری کنیبی کوروش و بی تهمتن با ما چه گویی از وطن؟ {♡خلیج ایرانی آبی آزاده یه ملت عاشق پشت تو وایساده برای داشتن تو جهان اگه جمع شه فکر کن اجازه بدیم یه مو ازت کم شه کوچولو جلوتر نیا این گربه بی رقیبه این گربه استخرش واسه تو زیادی عمیقه♡}•و ما تا زنده ایم و زندگی هست همیشه فارس میماند خلیجت•              نام کاربریم وُنون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه
یه دوست آذرماهی دارم انقد بی شخصیته باعث شده دیدم به همشون منفی بشه

هرکی مشخصات منو داره بده😅

چراااا؟؟

حاشا كه بسيجي ميدان را خالي كند ...                   کاربری دست دونفره✌️🤭

آذرماهیا صادق و بلند پروازن، خود بزرگ بینن، ولی اگه باهاشون صمیمی بشی می‌بینی که چقد دوستای خوبی‌ان

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

من یه آذر ماهی خیلی موفق میشناسم 

دیگه نمیدونم بقیه اشون چطورن 

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲