2777
2789
عنوان

😔😔😔انقدر تنهایی بغلشون کردم بازوم درد گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1580 بازدید | 96 پست

خدا قوت مادر مهربان 🌸🌺🌸🌺🌸🌺

سخته میدونم 

ایشالله این دوران هم رد میشه عزیزم 

بچه ها رود بزرگ میشن

خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻.                         ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️.                                                                     خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰.                                                                             اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق داری منم دوقلو دارم الان ۵سالشونه ولی با گوشت و خونم درکت میکنم 😥 وقتی میخوابن توام بخواب زیاد ...

خدا حفظشون کنه 🌸

انشالله 🥲🙏

💓الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد 💓
آخی عزیزم خیلی ها دو قلو دوست دارن ولی میترسن از پس همین چیزها بر نیان... ولی اگه تو دو تا بچه کافی ...

مرسی عزیزم ❤️

💓الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد 💓

خسته نباشید عزیزم خدا حفظشون کنه 

بچه داری سخت ترین کار دنیاست 

من که یه دونه دارم تا بیاد از آب و گل در بیاد پدرم در اومد شما که دیگه جای خود داره 

بماند که چقدرررررر دوقلو دوست داشتم و قسمت نشد😍

الان که میبینم بی جهت نبود که بهم دوقلو نداد میدونست ظرفیت و تحملشو ندارم

خوشحال باشد خدا دیده ظرفیتشو داری بهت دوقلو داده

میگذره گلم.منم مثل شما بودم سخت گذشت خیلیم سخت گذشت اما گذشت.انشاالله آروم بشن ک شماهم کمتر اذیت بشی من اینقدر اذیت میشدم ک هرشب قبل غروب حتما قطره کولیک میدادم بهش اما بازم گریه گریه مردم اصن

2810