جاسوییچی_یک مدیر عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 2396 عنوان تجربتون از چاقی صورت👼🏼 | مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 26 پست یا بدن هرچی هست بگید چی بخورم صورتم پر شه لطفا اونایی که تجربه داشتن بگن عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم✌🏽 1402/02/15 | 03:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهتاب_منتظر عضویت: 1400/10/19 تعداد پست: 1278 چه شیرخشکی؟چن ماه خوردی یادم نیست نمیخوام یوقت غلط بگم🤦♀️ی ماه خوردم و جوشای خیلی بزرگ و دردناک زدم اصن قبل آزمایش کلسترول و چربی نخورین
نیناااااام عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 1138 اها چه مدت خوردی شما؟ چقد اضاف شدی از کجا بگیرم؟ داروخانه بپرس.قرص بخر نه پودر.۶۰ تا توش داره.روزی دوتا.فکر کنم ده کیلو دهن مردم رو میشه بست ولی دهن دوستانی که کامپوزیت کردن رو خیر اگر میخوایی کسی عاشقت بشه فقط بزن تو برق.کلا تو برق باش.تضمینی جواب میده.
h_tehrani عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 697 داروخانه بپرس.قرص بخر نه پودر.۶۰ تا توش داره.روزی دوتا.فکر کنم ده کیلو داروخونه پرسیدم نداشتنشما از داروخونه گرفتی؟قرص جی فست رو کسی استفاده کرده عوارض داشته که میگین؟؟
نیناااااام عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 1138 داروخونه پرسیدم نداشتن شما از داروخونه گرفتی؟ قرص جی فست رو کسی استفاده کرده عوارض داشته که میگین؟ ... نه ولی عالی هم نیستعطاری یا داروخانه دارنبگرد پیدا میکنیاز اینستا سفارش بده.خودم نمیشناسم بگرد ببین هست دهن مردم رو میشه بست ولی دهن دوستانی که کامپوزیت کردن رو خیر اگر میخوایی کسی عاشقت بشه فقط بزن تو برق.کلا تو برق باش.تضمینی جواب میده.
باروون_بهاری عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 3575 فقط ژل میشه واسه اینکه ی ازدواج خوب داشته باشم صلوات بفرستی؟؟اگه فرستادی بگو تا منم بفرستم / پس هر وقت دعا کردی گمان کن دعایت پشت در است .امام صادق (ع)
h_tehrani عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 697 نه ولی عالی هم نیست عطاری یا داروخانه دارن بگرد پیدا میکنی از اینستا سفارش بده.خودم نمیشناسم بگرد ... شما دو ماه مصرف کردی؟چه مدت میگذره از آخرین باری که مصرف کردین
نیناااااام عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 1138 شما دو ماه مصرف کردی؟ چه مدت میگذره از آخرین باری که مصرف کردین س ماهه ک نخوردم۶۰تا داره.روزی دوتا میشه ی ماه دهن مردم رو میشه بست ولی دهن دوستانی که کامپوزیت کردن رو خیر اگر میخوایی کسی عاشقت بشه فقط بزن تو برق.کلا تو برق باش.تضمینی جواب میده.
h_tehrani عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 697 س ماهه ک نخوردم ۶۰تا داره.روزی دوتا میشه ی ماه چند کیلو اضاف شدین
نیناااااام عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 1138 چند کیلو اضاف شدین گفتم دهعزیزم من ک گفتم دهن مردم رو میشه بست ولی دهن دوستانی که کامپوزیت کردن رو خیر اگر میخوایی کسی عاشقت بشه فقط بزن تو برق.کلا تو برق باش.تضمینی جواب میده.
h_tehrani عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 697 گفتم ده عزیزم من ک گفتم عه متوجه نشدم پسچه خووبتو یه ماه ده کیلو خوبهمن ۴۹ هستم دلم میخاد ۷۰ بشمبا دو ماه شدنیه یعنی؟
نیناااااام عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 1138 عه متوجه نشدم پس چه خووب تو یه ماه ده کیلو خوبه من ۴۹ هستم دلم میخاد ۷۰ بشم با دو ماه شدنیه یعنی ... بله دهن مردم رو میشه بست ولی دهن دوستانی که کامپوزیت کردن رو خیر اگر میخوایی کسی عاشقت بشه فقط بزن تو برق.کلا تو برق باش.تضمینی جواب میده.