2777
2789
عنوان

نامزدم با دوستم به هم زنگ میزنن....

975 بازدید | 50 پست

اولن سلام

من حدود ۲ ماه نامزدم بعد دوستم رو با نامزدم اشنا کردم چن وقت پیش گوشی خودم خاموش بود و نامزدم بهم گفته بود از اموزشگاه اومدی بیرون زنگ بزن به من من مجبور شدم با گوشی دوستم زنگ بزنم چند روز اول چیزی نفهمیدم بعد دیدم دوستم بعد چند روز پیش نامزدم بودم که یهو دیدم گوشیش زنگ خورد دیدم دوستمه من جوابشو دادم دیدم گفتش که اره ببخشید اشتبا شده و فلان بعد گذشت من روی اکانت روبیکا نامزدم بودم که این دختره پیام داد نامزدم نمیدونست من روی اکانتشم بهش پیام داد خلاصه باهم ت کردن من به رفیقم گفتم که دس از سر نامزدم بردار ولی میگه که تو بد بینی و فلان و ما رفیق صمیمیم چرا تهمت میزنی ولی خانم بعد چن روز میاد به نامزد من زنگ میزنه 

به نظرتون چیکار کنم از شرش خلاص بشمـ 😒

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی فقط تقصیر دوستت نیس نامزدت نباید جوابش بده با گوشی نامزدت بلاکش کن دوستتو 

آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت  زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت                          

قید رفیقتو بزن...تامااام

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۸..اما روز عاشورا تو هیات گوشیمو ازم زدن..خیر ندیده ها😔😔😔                                         _وقتی من نباشم کی از خواب بیدارت میکنه؟؟                      +شاش🔸️🔸️🔸️حالا دور از شوخی بیا یه چیزی بهت بگم💙 عاشق امام حسین و حضرت ابولفضلم🤍🤍🤍 هستم‌حتی خواب امام حسینو امام حسنمو دیدم❤️❤️❤️با افتخار یه اهل سنت هستم 🩷🥰کی میگه ما اهل سنت ها دوازده امامو قبول نداریم😒😒مگه میشه نوه های پیامبر رو قبول نداشت 🤨🤨دم پل صراط جلوتو میگیرم..فقط زیارت عاشورا نمیخونیم چون لعنت زیاد داره..خدا فقط گفته شیطانو لعنت کنید..دلیل بر این نمیشه امام حسینو قبول نداشته باشیم...حتی پیامبر خدا به جز شیطان کسیو لعنت نمی‌کردن حتی دشمناشونو❤️❤️جان آقا    سَنهَ قوربان آقا     جان اقا🖤🖤🖤 اهل تشیع هم دوست دارم و براشون احترام خاصی قائلم😍دوست دارم به ما اهل سنت ها هم احترام بزارید..😘😘😘
نامزدتم مشکل داره

درست میگی 

دوستشم حرف بزنه باهاش نامزدش میتونه بگه خانوم ب من زنگ نزن نامزدم ناراحت میشه 

اصلا بگه خودم خوشم نمیاد چرا پای اینو وسط بکشه 

از گوش دادن به یه مشت حرف دروغ لذت میبرم،وقتی که حقیقت رو میدونم . . .😏