2777
2789
عنوان

دلم واسش تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از من دوساله رفته هنوز بهش فکر میکنم...

من خیلی عاشقش بودم برعکس اون...

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
کاش فوت می شد

نه عزیزم سعی کن اینطور چیزی نخوای چون طرف مامان داره 

و بعد خودت گلم کم کم عادی میشه برات اصلا انگار تو زندگیت نبوده الان اولشه

توی دنیای مستطیل ها من یک مربعم که کسی متوجه عرضم نشد...🤓
من وقتی ۹ روز بود رفته بود خیلی گریه میکردم  بعد ۴۰ روز اروم تر شدم ولی باز تو فکرمه

اگه تایم طولانی باهم در ارتباط بودین و. زوزای خیلی خوبی باهم سپری کزدین باید بدونی تا عمر داری فراموشش نمیکتی فقط دیگه به نبودنش عادت میکنی .و یاداوریش دلتو به درد نمیاره اشکتو در نمیاره …منتظر نباش فراموشش کنی چون نمیکتی شش ماه بگذره دیگه یاداوریش اذیتت نمیکنه ‌ و دیگه خاطراتش بمرور کم زنگ میشه.

دلم خیلی گرفته  هی میخوام از ذهنم بیرونش کنم  هی بیشتر یادش میفتم  از قیافه افتادم ...

منم از این تجربه ها دارم با اینکه سال های زیادی ازش میگذره یادم میفته ته دلم یه جوری میشه ولی به مرور آدم فراموش میکنه

عزیزم منم مامان دارم 

میدونم قشنگم ولی شما میتونین خوب شین رو خودتون کار کنین بیرون شین چون ای عشق نیس این وابستگیه به مرور زمان از بین میره

توی دنیای مستطیل ها من یک مربعم که کسی متوجه عرضم نشد...🤓
2810