2777
2789
عنوان

مامانم میگه من میمیرم😭😭😭😭😭😭

310 بازدید | 12 پست

میگه خاب خودمو دیدم من بعد برادرم میمیرم(برادرش یساله مرده) 

غروبم بمن گفت گفت من بمیرم شما چی میخاید بشید🥺🥺

فکروخیال داشتم بدترم کرد با ابن حرفش🥺😭😭😭من میمیرم اون اگه چیزیش بشه

کاربری تعلیق شده😒...امیدوارم یروزی از رویام خارج شمو ب تو یِ واقعی برسم ♡ ♥🌹 کاربری دست دونفره🌈

ن الکی میگه مامان منم همش میگه زودتر ازدواج کن ک من میمیرم😐ببینم جات خوبه

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

عمر دست خداست. به خواب و اینا نیست. نگران نباش.

خواهش می‌کنم برای پدربزرگم دعا کنید. دیابت زده به چشمش شبکیه‌ش پاره شده. همه جوابش کردن. ۶ خرداد دارم می‌برمش شیراز پیش بهترین فلوشیپ شبکیه. التماستون می‌کنم یه صلوات بفرستید که دکتر بگه با عمل درست میشه. بگید تا منم براتون صلوات بفرستم / پدربزرگمو بردم، بعدش چند جلسه به سرش شوک الکتریکی وارد کردن، گفتن میدان دیدش بهتر شده، سه ماه دیگه دوباره باید بره، همچنان محتاج دعاهاتون هستم / اگه حاجتی داری قرآن به سر بگیر و خدا رو به ۱۴ معصوم قسم بده (مثل شب قدر). اگه دلت شکست و اشک ریختی، مطمئن باش به حاجت دلت میرسی . / بیاید برای رفته‌هامون فاتحه بفرستیم؛ اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلب و خاطرمون نه. سفرشون به سلامت. / یه بار تو یه تاپیکی که استارتر با مرد متاهل ریخته بود رو هم بهش گفتم هرزه و تعلیق شدم؛ باورتون میشه؟   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان منم ازین حرفا زده الان ۲۰ سال ازحرفاش گزشته تازه الان نوبت اجیه ۵ سالمه اونروز گریه میکرد مامان میگه من زود میمیرم .... اینا افسردن اهمیت نده

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

چرا به شما میگه روحیتونو خراب میکنه. من خودم این مدلی هستم اینقدر استرسی هستم نگو تا مریض میشم میگم هیچی دارم میمیرم هزار جا نذر میکنم که خوب شم برا بچه هام مادری کنم. از وقتی پدرم مریض شد و فوت کرد اینجوری شدم. دسته خودم نیس ولی به کسی نمیگم جز یه مورد که فکر میکردم مریضم دیگه تموم شد دارم میمیرم کلی پیش مادره پیرم گریه کردم اونم بیچاره ناراحت شد گفت برو دکتر رفتم دکتر، بخاطر حرفم خندید گفتم ازمایشی ام ار ای چیزی گفت پاشو برووو

زندگی کوتاهتر از آن است که با احمق ها سروکله بزنید🤫🤫
وا بگو مرگ و زندگی دست خداس. انقد خون به جیگر خودت و بچه های بیگناهت نکن.

تاپیک قبلیمو بخون بخاطر خاهر خرش با این لج میکنم چون این باعث شد اون حرفارو بهم بزنه چون یکسره تخریبم میکنه پیش همه منم باهاش لج میکنم اونم الان گریه کرد و گفت من میمیرم🥺😭خیلی قاطعیت میگف خیلی میترسم خودمم یمدته یکسره تو فکرشم یکسره میگم نکنه بمیره نمیدونم چرا ولی هعی تو فکرمه

کاربری تعلیق شده😒...امیدوارم یروزی از رویام خارج شمو ب تو یِ واقعی برسم ♡ ♥🌹 کاربری دست دونفره🌈
تاپیک قبلیمو بخون بخاطر خاهر خرش با این لج میکنم چون این باعث شد اون حرفارو بهم بزنه چون یکسره تخریب ...

ترس نداره دختر خوب

همه یه روزی میمیرن. ولی دلیل نمیشه بشینیم اعصابمونو خورد کنیم که یکی کی میمیره 

ایشالا ۱۲۰ سال عمر داره ولی این کارت اشتباهه. کار مامانت هم همینطور

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.