2777
2789
عنوان

کیا سقط مکررشون بخاطر مشکل انعقادی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 85 پست
منم یکی گفت قبل بارداریت آسپرین مصرف کن یکی دیگه گفت نه بعد بارداری حالا نمیدونم چیکار کنم 

هر دکتری یه نظری داره

منم بهداشت گفت قبل بارداری چرا اسپرین خوردی باره اوبه میشنوم و فلان...

اما دکترم قبل بارداری تجویز کرد حتی تو سایتم دیدم ک خیلیا قبل بارداری خوردن

لایک نکن خیرشو ببینی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر دکتری یه نظری داره منم بهداشت گفت قبل بارداری چرا اسپرین خوردی باره اوبه میشنوم و فلان... اما د ...

آره منم خیلی شنیدم ولی این دکتری که امروز رفتم گفت به محض بارداری استفاده کن 

هر دکتری یه نظری داره منم بهداشت گفت قبل بارداری چرا اسپرین خوردی باره اوبه میشنوم و فلان... اما د ...

ایشالا بچتو صحیحو سالم بغل بگیری استرس به خودت نده هر جور دکتر گفته پیش برو ایشالا مشکلی پیش نمیاد عزیزم 🤲🤲🤲

آره منم خیلی شنیدم ولی این دکتری که امروز رفتم گفت به محض بارداری استفاده کن 

دکتر من نظرش این بود ک چن ماه زودتر بخورم اسپرین ک خونم رقیق باشه ک نطفه هر وقت بست مشکل غلظت خون نباشع  ک قلبش باز تشکیل نشه

لایک نکن خیرشو ببینی
ایشالا بچتو صحیحو سالم بغل بگیری استرس به خودت نده هر جور دکتر گفته پیش برو ایشالا مشکلی پیش نمیاد ع ...

ممنون گلم خیلی سخته مخصوصا ماهیی ک سقط داشتیم 

خدا ارامش مونو حفظ کنه انشآلله خدا ب شمام نظرشو کنه نی نی سالم و بارداری بی خطز بده.

لایک نکن خیرشو ببینی
خب گلم الان سلامته همه چیش. دکترمم عوض کردم اصلا مشکل خون ندارم ب چ دلیل انوکساپارین بزنم الکی. ب ...

شاید مشکل ایمنی داری که میگی خون هاتون بهم نمیخوره...بنظرم برو فوق تخصص زنان پیگیری کن...خدایی نکرده دل نبندید به بچه بعد بخاطر سهل انگاری خودت ...آمپول رو اگه گفتن بزنی پس بزن

شاید مشکل ایمنی داری که میگی خون هاتون بهم نمیخوره...بنظرم برو فوق تخصص زنان پیگیری کن...خدایی نکرده ...

عزیزم دکترمو عوض کردم فوق تخصص هستن

مشکلی گفت ندارین کسایی ک سقط دارن معمولا انوکساپارین تجویز میکنن

ک من گفتم نمیتونم بخاطر هزنیش گفت اشکال نداره همون اسپرینم خون رو رقیق میکنع.

لایک نکن خیرشو ببینی