2777
2789

تا دیروز فکر میکردم تنها مشکلم ضعف اسپرم و ذخیره کم خودمو و سنم باشه، از دیشب فهمیدم مشکل انعقادی هم دارم، واقعا نمیدونم با این همه مشکل میشه ی بارداری سالم داشت و بچه دار بشیم.

عمری دگر بباید بعد از وفات ما را، کاین عمر طی نمودیم اندر امیدواری،،، 
مشکل انعقادی که به راحتی قابل حله

واقعا؟ باید هر روز آمپول زد که. تازه میخوندم خودمم ریسک سکته قلبی دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۳تا سقط داشتم این ۴رمی موند واسم الحمدالله دکترم اسپرین و امپول انوکساپارین تجویز کرده بخاطر خو ...

راستی همسرم واریکوسل داشت عمل کرد باز خودم تنبلی تخمدان گرفتم 

منم کلی مشکل بود 

لایک نکن خیرشو ببینی
من ۳تا سقط داشتم این ۴رمی موند واسم الحمدالله دکترم اسپرین و امپول انوکساپارین تجویز کرده بخاطر خو ...

آمپول راحته؟ هر روز میزنی؟ ایشالا که بسلامتی دنیاش بیاری، دعا کن منم ی بارداری سالم داشته باشم

راستی همسرم واریکوسل داشت عمل کرد باز خودم تنبلی تخمدان گرفتم  منم کلی مشکل بود

همسر منم واریکوسل داره ولی دو تا دکتر میگن عمل نمیخواد ولی مورفولوژی پایینه ۲ هست و تحرکش کمه. 

من هر روز آمپول زدم اتفاق خاصی هم نیفتاد یه امپول ساده زیر جلدیه فقط

مرسی عزیزم، فکر کردم خیلی سخته. 

آمپول راحته؟ هر روز میزنی؟ ایشالا که بسلامتی دنیاش بیاری، دعا کن منم ی بارداری سالم داشته باشم

حقیقت بخاطر قیمتش نخریدم فقط آسپرین میخورم

ب من نگفت مشکل انعقادی دارم یا نه درست جواب ندادن.

حقیقت من با دعا باردار شدم دکترا برای من جواب گو نبودن چون ۳تا سقط کردم هیچی حالیشون نبود

لایک نکن خیرشو ببینی
حقیقت بخاطر قیمتش نخریدم فقط آسپرین میخورم ب من نگفت مشکل انعقادی دارم یا نه درست جواب ندادن. حقیق ...

ایشالا خدا حفظش کنه، اره منم خودم پیگیری میکنم دکترم میگفت مشکل سقطتت بخاطر اسپرم خودم رفتم ی دکتر دیگه ازمایش انعقادی برام نوشت  فهمیدم خودمم مشکل دارم، دکترا که هیچ اهمیتی به مریض و اینکه چقدر سختی میکشی نمیدن، فقط خدا اگه بهمون رحم کنه

ماشاالله چه دل گنده ای داری مگه قیمت آمپول الان چقدر شده؟

من آزادم نزدیک ۳میلیون میشه هر ماه ۳۰عددش.

خب عزیزم من اصلا با دوا و درمون دکترا باردار نشدم.

پیش دعا نویس ک رفتم گفت مشکلت دکتری نیس دعایی هست

برام چله بری کرد همون ماه باردار شدم

لایک نکن خیرشو ببینی
من آزادم نزدیک ۳میلیون میشه هر ماه ۳۰عددش. خب عزیزم من اصلا با دوا و درمون دکترا باردار نشدم. پ ...

اصلا طرز فکرت رو درک نمیکنم

به هر حال موفق باشی

و ان شاالله بچت سالم بیاد بغلت

من کاسه صبرم ، این کاسه لبریزه
ایشالا خدا حفظش کنه، اره منم خودم پیگیری میکنم دکترم میگفت مشکل سقطتت بخاطر اسپرم خودم رفتم ی دکتر د ...

دقیقا 

فقط بلدن بترسوننت

اینقدر از این امپول هورمونیا بهم زدن انقدر قرص های گرون خوردم هیچ ب هیچ تهش اگ حامله هم میشدم اصلا قلب تشکیل نمیشد تو هر ۳بارداریم.

لایک نکن خیرشو ببینی

سلام منم ۴ بار سقط داشتم انوکسا روزی دولار پردنیزولون قبل و رمان بارداری اسپرین سرم آی وی ای جی و کلی دارو اابته همسرم شکینگی دی ان آی اسپرمش زیاد بود مشکل ایمنی انعقادی

گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین..............التماس دعا😔😔😔😔
سلام منم ۴ بار سقط داشتم انوکسا روزی دولار پردنیزولون قبل و رمان بارداری اسپرین سرم آی وی ای جی و کل ...

ای و اف کردی؟ الان بچه داری؟

اصلا طرز فکرت رو درک نمیکنم به هر حال موفق باشی و ان شاالله بچت سالم بیاد بغلت

اره خودمم اعتقاد نداشتم

من هر بار باردار میشدم اصلا قلب تشکیل نمیشد

دکترا هم تهش گفتن شما بچه دار نمیشین خون تون بهم نمیخوره و کلی داستان.

تا بلاخره رفتم ب حرف یه بنده خدایی گوش دادم و انجام دادم چله بری رو همون ماهم باردار شدم.

الانم نی نی سالمه الحمدالله.

اول از همه دکتر خودم شاخ در آورد

لایک نکن خیرشو ببینی