بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تعبیر خواب بلدم اگه جایی تعبیر خواب ازمخواستید خواب رو با کوچکترینجزئیاتی که به یاد دارید تعریف کنید تا تعبیر کنم هزینه تعبیر خواب دو تا صلوات به نیت خواسته هام ❤مخالفی ریپ بزن ولی محترمانه مخالفت کن تا جواب بگیری 😐😐 با آدمایی هم که بلد نیستن محترمانه برخورد کنن حرفی ندارم
چه جالب هم پاهام خیلی یخ شده که همش دارم جوراب میپوشم هم صورتم باز شده خیلی چیزایی که ...
احتمالش کمه از الان ولی اگه از ۲/۵ به بعد احساس کردی پسره
تعبیر خواب بلدم اگه جایی تعبیر خواب ازمخواستید خواب رو با کوچکترینجزئیاتی که به یاد دارید تعریف کنید تا تعبیر کنم هزینه تعبیر خواب دو تا صلوات به نیت خواسته هام ❤مخالفی ریپ بزن ولی محترمانه مخالفت کن تا جواب بگیری 😐😐 با آدمایی هم که بلد نیستن محترمانه برخورد کنن حرفی ندارم
پوست صورتت یکم تیره شده ، صورتت جوش زیاد میزنه ، خیلی بیحوصله و بد اخلاقی ، وقتی غذا میخوری آخر غذا دیگه ته مانده نون رو نمیخوری ، حلقه ازدواجت رو با نخ روی شکم آویزان کنی خطی میره ، بیشتر شیرینی جات دوسداری