بچه ها الان ۱۵روزی میشه ک قهریم و عقد هستیم و ندیدیم همدیگه رو من تا جمعه بهش زنگ و پیام میدادم ولی از اون روز تا حالا محل ندادم و هیچ تاثیری هم نداره هدفش واقعا چیه مقصر هم خودشه یعنی آدم چقدر میتونه کینه ای باشه؟!به گفته خودش میگه میخامت ولی تو باید تنبیه بشی
مهریه رو نمیتونی بگیری.نمیگم کسی نگرفته ولی اگرم کسی بگیره .مردش آدم بودم حلال و حروم سرش میشده پرداخت کرده و قانونو دور نزده
وگرنه هزار راه فرار داره (اعسار،انتقال اموال،شاهد....)
کل مهریه و نفقه رو بخشیدم از اولم نمیخواستم و تمامش خرج وکیل شد
عید نوروز مبارک❤️(فضولی: در اصل از بدبینی و نفس پلید میاد.چوه نفس ناپاک دلهره داره و میخواد از همچیز سر بیاره تا مبادا کسی به خودش شک کنه و کسی که از درون بدبینه،فضولی میکنه)✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨قرآن میگه:صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لا يَرْجِعُونَ (سوره بقره آیه ۱۸) البته یه جا داریم لایعقلون آخر آیه است.اونم سوره بقره س آیه۱۷۱
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
چرا قانون ما اینجوریه 😔کسی. ک بدی میکنه باید تاوان بده چرا راحت ازش میگذرن
همینه دیگه چون قانون رو مرد مینویسه.
عید نوروز مبارک❤️(فضولی: در اصل از بدبینی و نفس پلید میاد.چوه نفس ناپاک دلهره داره و میخواد از همچیز سر بیاره تا مبادا کسی به خودش شک کنه و کسی که از درون بدبینه،فضولی میکنه)✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨قرآن میگه:صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لا يَرْجِعُونَ (سوره بقره آیه ۱۸) البته یه جا داریم لایعقلون آخر آیه است.اونم سوره بقره س آیه۱۷۱
خدا بهترینشا میزاره سر راهت شک نکن تو لایق بهترینایی انشالله ک در تمام مراحل زندگیت موفق باشی گلم 🌹
ممنونم عزیزم🌸همچنین
امیدوارم هر راهی که انتخاب کردی برات فقط خیر و خوشی داشته باشه♥️