2777
2789
عنوان

بنظرتون پسرم سالمه ...سه ماهشه

22 بازدید | 11 پست
پسرمن سی وشش هفته به دنیا اومده الان سه ماهشه بعضی وقتا همش خابه از اول خیلی میخابیدتاحالا شاید چنبار گریه کرده باشه وقتی بیداره بازی میکنه ولی وقتی خابه اصن برای شیر خوردنم گریه نمیکنه هنوز قشنگ گردن نمیگیره ولی وزنگیریش خوبه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای گردن گرفتن باید روزا رو شکم بخوابونیش و یک اسباببازی رنگی و مهیج بزاری جلوش از یک دقیقه شروع کن و زمانو زیاد کن تا گردن بگیره
پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
اکثرا اقون واقون میکنن میخندن و دستو پاشونو تکون میدن جغجغه بدی دستش میگیره ولی لزوما نمیتونه تا دهانش بالا بیاره چشمشم با حرکت شما تکون میخوره
پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
اسباب بازی مثلا یک چیز متحرک رنگی بخر ازینا که اواز میخونن یک چیزی که برای بدست اوردن یا نگاه کردنش تلاش کنه سرشو از زمین بلند کنه و روی شکم بمونه نداشتی تلویزیون روشن کن بزارش جلوش