2777
2789
عنوان

پسرم یک مشکلی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1425 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بذارش سرکار بگو از درامد خودت ببخش اونطوری هم مدیریت پول رو یاد می گیره هم بدون حساب کتاب بذلو بخشش نمی کنه 

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
۱۰۰٪ اشتباه میکنی این بچه مهرطلبه. پس فردا ازدواجش از سر ترحمه .همه به راحتی سرش کلاه میذارن . حتما ...

دقیقااا. من خودم خیلی ضربه دیدم

‏بال‌هایِمان‌ زَخمی‌ است *** اما هَنوز‌ بُلند‌ پروازیم ...

آره عزیزم خیلی اشتباهه

من مث پسر شما هستم اما خودمو کنترل میکنم تا حدی

نباید بذاری اینجوری ادامه بده 

ببرش پیش روانشناس کودک 

من دچار افسردگی شدم 

تو اجتماع ضربه خوردم از عواطفم سواستفاده شده

پسر تو نجات بده نذار مث من بشه

از آداب سخن گفتن با یک بانو این است که اول به چشمانش گوش فرا دهی

عزیز دلم پسرتون خیلی مهربونه ولی خوشحالی دوستاش بنظرم اینقدر نیاید مهم باشه براش ممکنه عزت نفش پایین داشته باشه 

یا دچار وسواس کمک کردن و خوشحالی دیگران باشه 

و چقدز خوب که بهش اجازه دادید واقعا افرین یهتون بنظرم کارتون خوب بود اول شما با مشاور کودک و نوجوان حرف بزنید و اگه لازم بود بعد پسرتون و اصلا و ابدا سرزنش نکنید پسرتون رو 

این کمک ها خیلی خوبه ولی بنظرم در حد متعادل نباید دچار وسواس بشیم البته من سنی ندارم در این مورد و تجربه انچنانس ندارم ولی قطعا ی مشاور نوجوان بهتر مینونه کمک کنه و بیینه کار پسر شما درسته یا نه شاید واقعا کار پسرتون درسته و هیچ مشکلس ندارن قطعا هم ندارن. و شما بیهوده نگران هستید 

برای مشکل که ایجاد شده امروز دعا کنید😔😭

صلوات بفرستید یا صاحب الزمان رو صداکنید واقعا نمیدونم یا ایت الکرسی بخونید این مشکل به راحتی حل شه ، اشوب ها بخوابه😭😔 عزیز دلم دعا کنید دو طرف اروم بشن ازتون تمنا میکنم 😭😭😭😔دعا کنید ختم به خیر شه💚😭

استارتر واقعا عذر میخوام توی تاپیکت درخواست دعا کردم 💚😔

ازتون خواهش میکنم با نفس 

لطفا بزرگی در حقم میکنید برام دعا کنید و صلوات بفرستید💚 برای عاقبت بخیرم و باز شدن گره های زندگیم 💚

شاید پسرتون طرحواره ایثار داره

به هر حال اصلا رفتارش متعادل نیس

به یک روانشناس حاذق مراجعه کنید

روانپزشک که دارو میده نه! 

روانشناس

همه‌ی استعداد‌های عالم، از گذشته تا آینده، همگی در تو جمع شده اند... می توانی هررررر آنچه که میخواهی باشی... اما یک چیز هست که حقیقتا برای آن آفریده شده ای... اگر آن را یافتی؛ آن شو...💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫 چندساله نی نی سایت رو دنبال میکنم😁 و چند وقته که عضو شدم😁 و چند روزه که تصمیم گرفتم از حالت مخاطب خاموش بیام بیرون😂 بعضی از خلاقیت هایی که توی کاربرای اینجا میبینم خیلی واسم دوست داشتنیه😁 با آرزوی خوب ترین ها برای مردم کشورم❤️❤️❤️

بخشندگی و بخیل نبودن هرچی تقویت بشه خوبه.

ولی اینکه من ببازم تا دوستام برنده بشن یعنی مشکل داره و احتمالا طرحواره ایثار داره که باید ریشه یابی بشه. پیش مشاور نبرش ولی از نظر من با یه مشاور خبره خودت صحبت کن راجبش بگو.  خواستی بهم بگو کدوم شهری معرفی کنم

امضامو دیدی یه صلوات بفرست:)))                 . کاربری دست دو نفره.