2777
2789
عنوان

پسرم یک مشکلی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1425 بازدید | 55 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بزار خودش درک کنه هرکاری به اندازه ش خوبه. دلسوزی هم تا جای خوبه.شاید این کار نیازهای عاطفی شو ارضا میکنه. 

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

کار بد که نیست ولی از بچگی اینطور بمونه 

عادت میکنه و به نظرم تو آینده براش مشکل بوجود میاد 

چون همش سعی میکنه همه رو راضی نگه داره

باید برای خودشم ارزش قائل بشه

من اینطوریم که احمقم، احمقم، احمقم، یهو دیگه احمق نیستم، مهربونم، مهربونم، مهربونم، یهو دیگه مهربون نیستم، میبخشم، میبخشم، میبخشم، یهو دیگه نمیبخشم، اونجا که یهو اتفاق میفته، شاهد بی‌احساس‌ترین ورژن من هستید..........من از خودم معذرت میخوام بابت ارزش دادن به آدمایی که هیچ گوهی نبودن...                                          پیام ناشناس👈 https://harfeto.timefriend.net/17208210717227

شاید در ظاهر بگیم چه پسر مهربونو دل رحمی، ولی ممکنه بااین طرز فکرش به خودش اسیب و ضربه بزنه،

یعنی هیچ چیزی برای خودش نمیخاد؟ بچه ها اکثرا دوست دارن برنده باشن چرا میخاد با بازنده بودن خودش بقیه رو خوشحال کنه؟

به نظرم یه مشاوره ببریدش، این خوب بودن بیش از حد ممکنه به نفعش نباشه مخصوصا در اینده

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

۱۰۰٪ اشتباه میکنی این بچه مهرطلبه. پس فردا ازدواجش از سر ترحمه .همه به راحتی سرش کلاه میذارن . حتما یکی از کلیه هاشم جا داره ببخشه!

باید بهش بحث افراط و تفریط رو بفهمونی. و اینکه هر چیزی حدومرز داره. و اینکه الویت اول در هر صورت خودشه بعد بقیه

سلام 

من هم یه دختر هم سن و سال گل پسر شما دارم

از نظر من این بده 

این کار قدرت نه گفتن رو ازش میگیره

و رو زندگی فردی و اجتماعیش تاثیر منفی میزاره

تنها راهی که به نظرم میرسه این که بهش بفهمونید که هررررررررر کاری در حد متوسطش مناسبه نه زیاد نه کم 

اگه قبول نکرد با معقوله خمس و زکات اشناش کن و بگو بزرگان دین این حد رو مشخص کردن

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘

اگه داره افراط میکنه،یا قدرت نه گفتن نداره،یا بنظرت از لحاظ اینکه به خودش برسه مشکل داره ببرش پیش روانشناس نوجوان.

از لحاظ دینی هم بخوای در نظر بگیری انفاق تا جاییه که خود ادم نیازمند نشه یا به خونواده اش ضرر نزنه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰