2777
2789
عنوان

پسرم یک مشکلی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1425 بازدید | 55 پست

بله باید برنامه داشته باشه 

پول تو جیبی باید سه بخش بشه 

یک بخش برای خودش باید خرج کنه 

یک بخشی مثلا ده درصد حتما باید پس انداز بشه 

یک بخشی مثلا ده درصد حتما باید برای دیگران خرج بشه 

هرگز هیچ کدوم جابجا نشه چون تو روند مالی و ‌ و آموزش برنامه ریزی و آموزش مالی آینده بچه اثر بد داره 

و اینکه از مهرطلبی یا تایید طلبی هست یا نه بررسی بشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قطعا با روانشناس کودک و نوجوان صحبت کن

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم    
نه ، دلش خیلییی مهربونه اما حتما اسیب میبینه با بدی بقیه ، لطفا ببرش پیش مشاور ، نزار بشه مثل من یه ...

@النازمادرآرتین    

توروخدا بخون کامنتمو نزار بشه مننننن 

لطفا برام دعا کنید که خدا گرم تر و محکم تر از همیشه بغلم کنه، جوری که یهو به خودم بیام و بگم« دیدیییی خدا بغلم کرده این دقیقا بغل خداست!» 🥺❤️براتون صلوات میفرستم☘️

چقدر خوبه ک انقدر خوش قلبه😍ولی خب این دوره زمونه آدم خودش رو میطلبه ممکنه ازش سوءاستفاده بشه بعدها

روایت داریم ک میگه انسان زمان خودت باش ❤️

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰

عزیزم خودت ک داری میگی مشکل!

پسرت احتمالا طرحواره ایثار داره،و با همین فرمون پیش بره تو زندگیش ب جایی نمیرسه و ضررهای زیادی میکنه،شایدم مهرطلبی داره،هیچوقت جلوش دلسوزی برای کسی نکنین و احتمالا اینو از خودتون آموخته،این رفتار پسرت خیلی خطرناکه برای خودش و زندگیش.

هرگز وجود ارزشمند خودت رو سطل آشغال باورهای فاسد دیگران نکن
بخشندگی و بخیل نبودن هرچی تقویت بشه خوبه. ولی اینکه من ببازم تا دوستام برنده بشن یعنی مشکل داره ...

میتونی تو کرج یا شهر های اطرافش  بهم معرفی کنی برا بزرگسال میخوام

لطفا برام دعا کنید که خدا گرم تر و محکم تر از همیشه بغلم کنه، جوری که یهو به خودم بیام و بگم« دیدیییی خدا بغلم کرده این دقیقا بغل خداست!» 🥺❤️براتون صلوات میفرستم☘️
میتونی تو کرج یا شهر های اطرافش  بهم معرفی کنی برا بزرگسال میخوام

استاد محمد زارعی. اطراف چهارراه مصباح. خیلیییی خوبه.خیلی بلده. وقت حضوریش یکم گرونه خواستی یه جلسه غیرحضوری و تلفنی تماس بگیر خوشت اومد حضوری برو

‏09308445614

شماره منشیش

امضامو دیدی یه صلوات بفرست:)))                 . کاربری دست دو نفره.
استاد محمد زارعی. اطراف چهارراه مصباح. خیلیییی خوبه.خیلی بلده. وقت حضوریش یکم گرونه خواستی یه جلسه غ ...

هزینشو میشه بگی لطفا مرسی

هزینشو میشه بگی لطفا مرسی

تلفنی فکر کنم من آخرین باری که گرفتم ۱۷۰ تومن برا یه ساعت شد. ولی حضوری گرون تره.باز تماس گرفتی از منشیش بپرس

امضامو دیدی یه صلوات بفرست:)))                 . کاربری دست دو نفره.