2777
2789

سلام دخترم سال دیگه میشه کلاس هفتم اصلا دوست نداره بره مدرسه

جایی هست از دوازده سالگی  به جای مدرسه بفرستم بتونه دیپلم بگیره 

این مدارس که چیزیم یاد نمیدن بیشتر اعتماد به نفسش ضعیف کردن البته نقاشی هم خیلی دوست داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😑😑😑😑

از الان میگه نمیخوام برم مدرسه چهارسال دیگه چی میگه؟

بذارش فنی یا کارودانش بره رشته های هنری

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

عزیزم اون بچه اس عقلش کامل نیست

شما چرا جلوش کوتاه میاید؟

بنطرم اول ریشه یابی کنید به چه علت دوست نداره بره، شاید با ریشه یابی بشه مشکل رو حل کرد

🔮برای سلامتی و طول عمر پدر و مادرم یه صلوات بفرستید🔮

پسر دوست منم همین بود، هر روز پامی‌شد می‌گفت نمی‌خوام برم مدرسه، مهاجرت کردن دوبی، با یک ذوقی میره مدرسه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

مدرسش رو عوض کن شاید تو این مدرسه اذیتش میکنن

تابستون کلاس نقاشی یا تصویر سازی بفرستش و موقع انتخاب رشته هم بفرستش گرافیک یا تصویر سازی

کمکش کن از این طریق میتونه یه هنرمند عالی بشه اگه واقعا استعداد و علاقه داره تو این زمینه

نذار ترک تحصیل کنه، دید جامعه نسبت به این افراد خوب نیست و در آینده عقب میمونه از هم سن و سالاش

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/

هر طور شده حتی به زور دیپلمش رو بگیره بفرستید غیرانتفاعی سخت گیری کمتره. دیپلم داشته باشه لااقل فردا ازدواج کرد بتونه تو درس های بچه خودش کمک کنه. یک بنده خدایی بود خودش و شوهرش بیسواد بعد یکسره می‌رفت درخونه همسایه ها التماس درخواست که مثلا این سوال برای بچم توضیح بدین

هر طور شده حتی به زور دیپلمش رو بگیره بفرستید غیرانتفاعی سخت گیری کمتره. دیپلم داشته باشه لااقل فردا ...

غیرانتفاعی قبل عید کتابارو تموم کردن بعد عید فقط دارن دوره میکنن و آزمون 

پسر من واو ب واو حفظ شده کتابارو

البته محتوای آموزشی ک بدرد نمیخوره ولی اینجوری هم نیست ک سخت نمیگیرن

غیرانتفاعی قبل عید کتابارو تموم کردن بعد عید فقط دارن دوره میکنن و آزمون  پسر من واو ب واو حفظ ...

پسر خودم هم غیرانتفاعی رفته هم مدرسه دولتی مدرسه دولتی اگه ۹ یا ۱۹ بگیری همون نمره مستقیم می‌ره توی کارنامه اما غیرانتفاعی ۹ و ۱۹ رو ۱۰ و ۲۰ میدن منظورم اینه که دخترشون از مدرسه زده شده شاید به خاطر سختگیری دولتیه. من خودم امسال دولتی گذاشتم که یکم وارد جامعه واقعی بشه فکر نکنه تا آخر مثل مدرسه غیرانتفاعی یکسره عزیزم و جانم میگن بتونه خودش حقش بگیره