2777
2789

😆😆😆

این مرگ نیست که انسان باید از آن بترسد بلکه باید از این بترسد که هرگز زندگی را آغاز نکندانسان تا زمانی که از مرگ بترسد نمی‌تواند چیزی را در اختیار داشته باشدپس من ترجیح می‌دم مرگی با معنی داشته باشمتا یک زندگی بدون معنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فعلا عصبانی ام خندم نمیاد. یکی همینجا رژه رفته رو اعصابم 

بیخیال دختر🤛🤜به خاطر هیچ وپوچ خودتوناراحت نکن🤪🤪

آلفا هستم👊                                                                 وقتی بیست سالم بود دوست داشتم با یکی روجدول کنار خیابون راه برم                                                               اااااااااااماکسی نبود....الان سی سالمه دیگه دلم نمیخواد       هرچیزی به وقتش قشنگه                                                                                                                                                                                                     
میشه حالا بین خنده بگین ایده برای تولد دونفره تو کافه چیزی دارین؟

راستش هیچوووووووقت تو کافه تولد ن برا خودم‌گرفتن ن برا کسی و ن کسی برام گرفته فقط برا شوشو تو خونه اونم برا من تو خونه.و شام بیرون همین😉

ترم دوم دانشگاه بودم یجورایی چشم همه پسرا دنبالم بود چون منطقه ای ک میرفتم دانشگاه خیلی سطح پایین بود و دیدن ی ادم معمولی مثل من خیلی براشون جذاب بود خلاصه منم با پاشنه های تق تقیم داشتم جلو ی عالمه پسر با ناز و ادا از پله ها میرفتم پایین ک پام لیز خورد و با ک.ون بقیه پله هارو رفتم پایین و هی داد میزدم کمک کمک اوناهم با تعجب فقط نگاه کردن کثافطا دقیقأ همون روز اومدم سوار تاکسی شم برم خبرم خونه همون پسرا بازم جلو در بودن همین ک ی پام داخل ماشین اون یکی پام بیرون راننده حرکت کرد و من بازم با ک.ون نقش بر زمین شدم

من فعلا عصبانی ام خندم نمیاد. یکی همینجا رژه رفته رو اعصابم 

بیخیال بابا ، من تو نینی سایت دعوا میکنم یه دقیقه بعدش اسم کاربری طرف تو ذهنم نیس ممکنه تو یه تاپیک دیگ بهش بگم عزیزم 😂😂😂😂