هم سایت بود هم پیج داشت با کلی فالوور سایتشم نماد الکترونیکی داشت الان ده روزه خرید کردم هنوز نفرستاده اسمش گلدن مزون بود کسی ازش خرید داشته؟ یه پیجم داره واسه کدای رهگیری ۵۰ صفحه کد رهگیری گذاشته تو این کدای آخرش اسم من نبود به پشتیبانی گفتم گفت چک میکنم اطلاع میدم ۵۲۰ تومن هم خرید کرده بودم الان ترسم برداشته نکنه کلاهبرداری باشه. فکر میکردم سایت معتبره ممکنه سایتام کلاهبردار باشن؟
من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یادم نیست دقیق گلم مال خیلی وقت پیشه ولی فکر کنم یه 20 روزی کشید مثل اینکه یه اشتباهی تو بسته من رخ داده بود بهشون پیام دادم فهمیدن مشکل پیدا شده دوباره ارسال کردن
من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤