2777
2789
عنوان

پارک

105 بازدید | 23 پست

بچه خواهرم دوسال و نیمشه تازم از پوشک گرفتتش

داشت سرسره بازی میکرد یهو ازبس غرق بازی بود نگفت ک‌جیش دارم کنار سرسره نشست جبش کرد یهو ی دختر ۱۶ساله ابنا گفت مگ توننه بابا نداری تا رفتیم جلو کلی حرف زد منم بحث ک بچس نفهنید چکارکنم الان 

واقعن درسته این رفتار‌؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بتوچه مکان عمومیه 

➖⃟💋•• 𝑆𝒉𝐸'𝑆 𝑁𝑜𝑇 𝑎 𝑆𝐼𝑛𝐺𝑒𝑅, 𝐵𝑢𝑇 𝑖 𝐿𝑜𝑣𝑒 𝒉𝑒𝑅 𝑉𝑂𝐼𝐶𝑒، خدایا پشتم همیشه به خودت گرمه♥حسبی الله♥😍مادرم تاجـ👑ـسرم😍 ❌🇮🇷وطنم پاره تنم🇮🇷❌

بیرون یا پوشکش کنید تا کامل بتونه بگه یا خودتون هر۱۰دقیقه ازش بپرسید درهرصورت قشنگ نیست تو پارک این صحنه ولی اون بچه گناهی نداشته کار طبیعیشو انجام داده اون خانم هم آرومتر باید میگفت

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
من بودم میگفتم چرا اتفاقا از پدر یکی هستین😂😂

خواهرم خجالت کشید طفلی 

من جواب دادم گفتم بیشعور تویی ک اینقد بی ادبی برگشته میگ تن توبیشعوری ک ب من میگی تو بچتونم ی ذره ادب نداره بچه دوسال و نیمه 

بچرو از پوشک یماهه گرفتن دیگ نمیشه پوشک کرد دوگانگی میگیرخ

یک ماه زمان زیادی نیست من خیلیا رو دیدم پوشک میکنن بیرون وقتی از پوشک گرفتنش، خونه خودتم روی فرش دستشویی کنه ناراحت نمیشی؟؟ معلومه که حق داره، حالا شما بعد از دستشوییش رفتین سرسره رو تمیز کنید؟؟

بیرون یا پوشکش کنید تا کامل بتونه بگه یا خودتون هر۱۰دقیقه ازش بپرسید درهرصورت قشنگ نیست تو پارک این ...

دقیقن قبلش بردش دشویی تازه اورد تومرحله ازپوشک گرفتن دیگم نمیشه پوشک کرد که

من اعصابم خیلی خورده خداییما باشیم عمرن چیزی بگیم میدونی قلبم درد میگیره اینقد بهمبی رحمیم 

بخدا زشته بی ادبی دل کسیو شکوندن من کلن ازوقتی اندم اعصابم خورده

یک ماه زمان زیادی نیست من خیلیا رو دیدم پوشک میکنن بیرون وقتی از پوشک گرفتنش، خونه خودتم روی فرش دست ...

خواهرم کاراگاه پوشکخریده زیادم درموردش خونده دیگ نباید پوشک کرد خودشم تندتند بچشو میبره دشویی دیگ حالا کرد تخونه نبود کنار سرسره بود وگرن خونه کسی هم نمیره طفلکی گفت بیا ی سر ببریم پارک دلش واشه 

دقیقن قبلش بردش دشویی تازه اورد تومرحله ازپوشک گرفتن دیگم نمیشه پوشک کرد که من اعصابم خیلی خورده خد ...

حالا بیخیال بچه شونزده ساله که نباید بخاطر حرفش ناراحت بشی اکثرا توی این سن عصبی و هیجانی رفتار میکنن، ارزش نداره اعصاب خودتو خرد کنی که

2810