2777
2789
عنوان

جعبه چوبی نگهداری دندون (جا دندونی)

219 بازدید | 11 پست

این جعبه دندون چوبی برای نگهداری دندان شیری بچه ها بعنوان یادگاریه قبلا پیج داشتم اینارو از علی اکسپرس خریدم ۵ تاش مونده یه دونه صورتک دخترونه ۳تا صورتک نوزاد که هم برای دختر هم برای پسرها میشه گرفت. قیمت خیلی مناسب گذاشتم پولم برگرده میتونید قیمت تو فروشگاههای دیگه هم چک کنید.برای جشن دندونی یا افتادن اولین دندون بچه کادو مناسبیه. یک طرفش میتونید اسم و مشخصات تولد بچه ها رو بنویسید و یه طرف دیگه اش برای هر دندون جای جدا داره. جنسش چوبیه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یببخشیدا ولی کار چندشیه اخه پس فردا مد میشه اولین پوشک فلان بچرو نگه دارید یادگاری  اولین دست ...

نه بابا چرا چندش مامان من لای پنبه نگه داشت من قبل گرونی دلار سالی ۱۵۰ تا ثبت سفارش داشتم ازش