2777
2789
عنوان

امسال متولدین چه ماه و سالی میرن پیش دبستانی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 17340 بازدید | 35 پست
خوش به حالت چقدر خوبه من که دختر منو بیچاره کرده اینقدر میگه بامن بازی کن زبون روزه باید پاشم دنبالش،برم خاله بازی و توپ بازی و...... الان میگه بریم قایم موشک
همانا من مبعوث شدم برای تکمیل مکارم اخلاقی.(پیامبر اکرم) اللهم صل علی محمد و ال محمد. من پولدارترین آدم دنیا نیستم اما قطعا ثروتمندترینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به سلامت مبینا جون منم خوشحال شدم منم برم،بای،ممنون از همه جواب دادن
همانا من مبعوث شدم برای تکمیل مکارم اخلاقی.(پیامبر اکرم) اللهم صل علی محمد و ال محمد. من پولدارترین آدم دنیا نیستم اما قطعا ثروتمندترینم
من پسرم ۱۶ شهریور ۸۹ ولی امسال میخوام بزارمش پیش ۱
بار الهی ! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم، نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی، در اگر باز نگردد نروم باز به جایی ..پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی کس به غیر تو نخواهم چو بخواهی چی نخواهی باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی ..
بخاطر ۱۵ روز که با نیمه دوم فاصله داره نمیخوام بره پیش ۲. بنظرم اینطوری براش بهتره
بار الهی ! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم، نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی، در اگر باز نگردد نروم باز به جایی ..پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی کس به غیر تو نخواهم چو بخواهی چی نخواهی باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی ..

پسر من متولد 2بهمن 91هست باید کی بره پیش آخه شنیدم الان دیگه 6سالگی میرن کلاس اول دختر خواهر شوهرمم 7سالش کامل نبود چون نیمه دومی بود رفت اول 

مریم هستم •❥• F✿r you •❥•                         ..... هر چه امد به سَرم از تپش نامِ تو بود...💞