2777
2789
دختر من 17مهر 89هست مهر 95میره پیش مهر 96کلاس اول،انشاالله،درسته؟ امسال متولدین نیمه دوم 88و نیمه اول 89میرن پیش؟
همانا من مبعوث شدم برای تکمیل مکارم اخلاقی.(پیامبر اکرم) اللهم صل علی محمد و ال محمد. من پولدارترین آدم دنیا نیستم اما قطعا ثروتمندترینم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانی آروین چه خوب،هم سن دختر منه پسرتون اگر 31شهریور بودن انگار امسال میرفتن پیش اما سال دیگه میرن
همانا من مبعوث شدم برای تکمیل مکارم اخلاقی.(پیامبر اکرم) اللهم صل علی محمد و ال محمد. من پولدارترین آدم دنیا نیستم اما قطعا ثروتمندترینم
یگانه جان خیلی سخت میگیرن بعیده قبول کنن
متولدین 1مهر 88تا 31شهریور 89 انسال میرن پیش سال بعد اول
این که حساب خاصی نداره همیشه بچه هاتون باید نیمه اولی باشن و پنج سال کامل باشن که برن پیش دبستانی اگه نیمه دوم سال باشن باید صبر کنن همراه متولدین سال بعد برن نیمه اول از اول فروردین تا ٣١ شهریوره نیمه دوم از اول مهر تا ٣٠ اسفنده
  خدایا دستمو بگیر
بچه ها پسر فوق العاده باهوشه تست ازش گرفت یه معلم سوم ابتدایی تیز هوشان گفت خیلی باهوشه همه اعدا فارسی تا ۱۰۰ و انگلیسی رو بلده ساعت بلده بخونه اشکال هندسی رو همه رو بلده بعضی از حروف الفبا رو.تقریبا نصفشو بلده به نظرتون لازمه پیش بره؟
اللهم عجل لولیک الفرج
من 4 مهر دیدم قبول نکردن به نظرم بهتره،بزرگ تر میشه،چه عجله ای هست،بزار به وقتش بره،بعد تو کلاس بزرگتره و بهتر میفهمه یک سال دیرتر درگیر درس میشه و بیشتر بچگی میکنه
2810